EKTE RUSSISK  «ROADRAGE»
Rabiat råkjører meide ned rasende pensjonist

Midt i et veikryss fikk den russiske pensjonisten nok av jyplingens evner bak rattet. Etter å ha blitt skjelt ut, svarte mannen med å kjøre ham rett ned.

Moskva-trafikken har blitt en så bisarr asfaltjungel at mange sjåfører nå kjører rundt med GoPro-kamera på dashbordet. En av disse sjåførene ble ved 16-tiden mandag vitne til et utrolig opptrinn i et av storbyens veikryss mens han ventet på grønt lys:

En aldrende sjåfør hadde tilsynelatende irritert seg grønn på en yngre sjåfør – og så til slutt rødt. Han gikk ut av sin egen bil, en Nissan Almera og konfronterte mannen i hans BMW 116.

Se video øverst på denne siden!

Etter noen kjappe, kjeftende gloser og et kakk i taket på den hvite bilen, gikk mannen for å sette seg tilbake i sin egen bil.

Det sluttet imidlertid ikke der. Den unge sjåførens stolthet var da så såret at han ikke klarte å styre seg. I det pensjonisten kommer opp på siden av bilen sin, trykker den yngste sjåføren ned gassen og kjører rett på senior. Han havner i skvis mellom sin egen bil og BMW-en.

Mannen blir deretter liggende hjelpeløs midt i veien. Da kan man kanskje tenke seg at BMW-sjåføren angrer, ettersom han stopper opp og kommer ut av bilen.

Men neida! Han ville bare sjekke om han i sammenstøtet hadde fått skader på EGEN BIL!

Det var til slutt andre vitner som kom til for å hjelpe mannen, som ifølge Russia Today ble brakt til et sykehus i nærheten. Politiet etterforsker saken og skal ha identifisert den ravende gale sjåføren.