Mascherano etter denne livsviktige taklingen: – Anus revnet

Midtbanekjempen ofret alt i sluttminuttene.

Med forbehold om at Javier Mascherano ikke har blitt feiltolket, kan dette meget vel skrive seg inn i historien som en av de merkeligste uttalelsene etter en fotballkamp.

ÅPNET ANUS: Javier Mascherano kastet seg inn i situasjonen og fikk blokkert avslutningen. Det var både viktig og vondt.
ÅPNET ANUS: Javier Mascherano kastet seg inn i situasjonen og fikk blokkert avslutningen. Det var både viktig og vondt.

– I den situasjonen revnet jeg anus, og derfor hadde jeg store smerter. Jeg ønsker ikke å være uforskammet, men det var det som skjedde, forklarte han til en argentinsk TV-kanal etter kampen, ifølge Yahoo.

Situasjonen han siktet til inntraff helt på tampen av ordinær tid i semifinalen mot Nederland, og kan sees i videovinduet over.

Arjen Robben var i ferd med å sette ballen inn bak Sergio Romero, men da dukket Argentinas midtbaneanker opp og blokkerte avslutningen på heroisk vis.

Mens Yahoo mener han «revnet» anus, melder for eksempel Marca at det dreide seg om å «åpne» anus. Uansett hva den korrekte diagnosen skulle vise seg å være, kan man om ikke annet slå fast at Mascherano fikk vondt i anus.

Og selv om det kanskje er noe vanskelig å forstå nøyaktig hva Javier Mascherano mener ved uttalelsen, så gjør den i alle fall ikke blokkeringen noe mindre heroisk.

Det var heller ikke hans eneste smell i løpet av kampen. Tidligere stanget han i bakhodet til Wijnaldum og ble liggende på bakken svært omtåket.

Takket være argentinernes heroiske innsats kunne Sergio Romero holde nullen til straffesparkkonkurransen. Der var det keeperens tur til å være helt.