KLAR FOR CHELSEA: Mario Pasalic er klar for Chelsea. Foto: ChelseaFC/Twitter.
KLAR FOR CHELSEA: Mario Pasalic er klar for Chelsea. Foto: ChelseaFC/Twitter.

Chelsea snappet opp stjerneskudd foran PSG

Chelsea har sikret seg underskriften til Kroatias stjerneskudd Mario Pasalic.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea bekrefter på sine hjemmesider at klubben har sikret seg 19-åringen Mario Pasalic fra Hajduk Split.

Midtbanespilleren, som har spilt en rekke U21-landskamper og var i Kroatias bruttotropp før VM, vil slutte seg til førstelaget onsdag.

– Jeg er veldig glad fordi jeg nå er Chelsea-spiller. Jeg er svært imponert over Chelseas treningsanlegg og vil benytte anledningen til å takke min gamleklubb Hajduk. Dette er en ny start på karrieren, sier unggutten til Chelseas hjemmeside.

Vil kopiere Lampard
Han håper på å kunne kopiere noen av prestasjonene til sitt store idol, Frank Lampard, på Stamford Bridge.

– Jeg spiller sentralt på midtbanen og min favorittspiller er Frank Lampard, så jeg er naturligvis strålende fornøyd med å være Chelsea-spiller.

Ifølge Sky Sports skal franske PSG lenge hatt Pasalic i kikkerten og kommet med et konkret forsøk på å sikre seg midtbanespilleren.

Italienske Lazio og Napoli var også ute etter stjerneskuddets signatur, men Pasalic valgte til slutt en overgang til Chelsea. Allerede i januar skal Chelsea og Hajduk Split ha blitt enige om overgangssummen, men overgangen ble først formalisert i sommer.

Tredje Mourinho-signering hittil
Den tysk-fødte unggutten spilte 36 kamper og scoret 11 mål for Hajduk Split forrige sesong, og hjalp klubben til en tredjeplass på tabellen i den kroatiske ligaen. Han blir José Mourinhos tredje spillerkjøp hittil i overgangsvinduet.

Tidligere i sommer har Chelsea sikret seg underskriftene til Cesc Fabregas fra Barcelona og Diego Costa fra Atletico Madrid.