TIL LA LIGA: Angriperen Mario Mandzukic er klar for Atletico Madrid.  AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE

RESTRICTIONS
TIL LA LIGA: Angriperen Mario Mandzukic er klar for Atletico Madrid.  AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE RESTRICTIONS

Bayern-stjerne erstatter Diego Costa i Atletico Madrid

Kroatias landslagsstjerne Mario Mandzukic (28) forlater Bayern München. Erstatteren på Allianz Arena er allerede klar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bayern Münchens sportsdirektør Mathias Sammer bekrefter overfor klubbens egen hjemmeside at angriperen Mario Mandzukic er klar for spanske Atletico Madrid.

– Det er enighet mellom Atletico Madrid og Bayern München, og det er enighet mellom Mario Mandzukic og Atletico Madrid, bekrefter Sammer overfor Bayern Münchens hjemmeside.

– Vi ønsker å takke Mario Mandzukic for sitt bidrag i Bayern München, og ønsker ham lykke til i fremtiden, fortsetter Sammer.

Erstatter Costa
Mario Mandzukic vil erstatte Diego Costa i Atletico Madrid. Costa ble forrige uke solgt til den engelske Premier League-giganten Chelsea.

Den kroatiaske landslagsstjernen Mandzukic ble hentet til Bayern München fra VfL Wolfsburg i 2012, og fikk med seg 54 kamper og 33 Bundesliga-mål for de regjerende tyske seriemesterne.

Bayern München har allerede erstatteren for Mario Mandzukic klar. Samtidig som salget av kroaten ble offentliggjort, ble Dortmund-spissen Robert Lewandowski presentert på Allianz Arena.

KLAR: Robert Lewandowski ble onsdag presentert som ny Bayern München-spiller. Foto: Twitter/FCBayern
KLAR: Robert Lewandowski ble onsdag presentert som ny Bayern München-spiller. Foto: Twitter/FCBayern

Lewandowski presentert
Han har skrevet under på en femårskontrakt og har fått trøye nummer ni i Bayern München.

– Jeg kan bli enda bedre i Bayern München og vil vinne enda flere titler. Hver sesong handler det om å vinne troféer i Bayern München, og det er jeg klar over. Men vi må jobbe hardt for å oppnå dette. Jeg føler meg i god form og kommer hit med fulladede batterier, fastslo polakken på pressekonferansen i München.

Lewandowski kommer gratis fra Bundesliga-rival Borussia Dortmund. Han spilte for Dortmund fra 2010 til 2014 og noterte seg for 131 kamper og 74 mål for klubben.