Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Drøye fire uker at Nicki Bille Nielsen skadet ankelen kraftig i den pinlige cupexiten mot Ranheim var dansken mandag tilbake på Rosenborgs treningsfelt.

– Legene sa at det ville ta fire til seks uker. Nå har det bare gått fire. Det er klart at det er deilig å være tilbake så kjapt, sier Bille Nielsen til TV 2 Sporten.

Har funnet lykken
Det sportslige er imidlertid ikke det eneste den populære dansken har grunn til å smile over om dagen. Nylig publiserte danske Ekstra Bladet et bilde av Bille Nielsen (26) kyssende med undertøysmodellen Lykke May Andersen (32).

– Jeg har ingen kommentar til det der. Jeg vil bare prate om fotball nå, sier Bille Nielsen.

Likevel røper Bille Nielsen at han har fått seg kjæreste - og at nyekjæresten har vært en sentral medhjelper på veien tilbake til fotballbanen.

– Jeg har faktisk trent en god del ballett den siste uka. Kjæresten min har vært min personlige trener, så jeg har hatt en fin uke hjemme hos henne nå. Hun har spurt meg mange ganger før om å bli med, men jeg har vel tenkt på det som litt merkelig å drive med ballett. Men nå har jeg slitt med ankelen, og jeg vet at ballettdansere har veldig sterke ankler, så derfor tenkte jeg det var fornuftig å bli med nå, sier Bille Nielsen.

– Så nå er det offisielt at du har fått deg kjæreste?

– Nei, jo. Jeg sier ikke hvem det er i alle fall, svarer Bille.

Trenger tid
Selv om Bille Nielsen var tilbake på Rosenborgs treningsfelt i dag, var han ikke med resten av laget for fullt. I dag gjorde han stort sett enkle øvelser på egenhånd.

– For å være den første økta på fire uker, synes jeg egentlig det gikk overraskende godt. Jeg kjenner at ankelen er stabil og sterk. Det gikk helt fint å slå pasninger og å løpe, sier Bille Nielsen.

Han regner med å trene i lag med resten av laget allerede tirsdag, men ønsker ikke å spekulere i når han kan være tilbake i kampsituasjon.

– Jeg skulle helst vært med for fullt allerede fra i dag av, men det er klart at jeg må ta det litt med ro. Jeg har fått trent godt den siste tiden, men det har ikke vært fotballrelatert. Så jeg må passe litt på framover slik at jeg ikke blir for overivrig og pådrar meg en annen skade, sier Bille Nielsen.