Bob Geldof (62) forteller nå om hvordan det var å miste sin 25 år gamle datter for tre måneder siden.  Foto: Scanpix/Neilson Barnard/Getty Images
Bob Geldof (62) forteller nå om hvordan det var å miste sin 25 år gamle datter for tre måneder siden.  Foto: Scanpix/Neilson Barnard/Getty Images

Bob Geldof snakker ut om sorgen etter datterens død

– Smerten er uutholdelig, sier rockestjernen i et ferskt TV-intervju. 

For tre måneder siden ble Peaches Geldof (25) funnet død i sitt hjem utenfor London. Britisk politi mente at en overdose av heroin sannsynligvis var årsaken til dødsfallet.

Peaches far, Bob Geldof (62), gikk tidlig ut og sa at familien var i stor sorg etter dødsfallet.

Her er Bob Geldof og datteren Peaches  fotografert i 2009. Foto: Stella Pictures
Her er Bob Geldof og datteren Peaches fotografert i 2009. Foto: Stella Pictures

Fredag gjorde rockestjernen sin første TV-opptreden etter nyheten om dødsfallet. Geldof åpner seg i et intervju på det britiske talkshowet «Lorraine».

– Smerten er uutholdelig. Det er veldig vanskelig, som alle forstår, spesielt de som har opplevd noe lignende, sier han, ifølge The Mirror.

Gjemmer seg for å gråte

Geldof forteller at han ofte blir påminnet om sin avdøde datter Peaches, og det kan skje svært uventet.

– Jeg kan gå langs vegen, også helt plutselig, ut i fra ingenting, blir jeg påminnet om henne, sier han.

Firebarnsfaren forteller videre at han forsøker å holde seg vekk fra trafikkerte steder når det skjer, slik at han ikke skal bli sett av paparazzi-fotografene i det sårbare øyeblikket.

– Jeg må gå inn i et smug for å gråte en stund, også komme meg videre. Jeg ser for meg at det vil være slik i en lang tid framover, sier han. 

Nylig forlovet

Peaches hadde to barn med ektemannen Thomas Cohen: Astala (2) og Phaedra (1). Geldof forteller at han tror det er bra for de to barna å være sammen med sin fars familie. 

– Faren og besteforeldrene er fantastiske mennesker og gjør det bra med ungene. Jeg vil ikke at guttene skal bli helt oppslukt i Geldof-livet, sier han i TV-intervjuet, ifølge The Mirror

Geldof forlovet seg nylig med sin kjæreste Jeanne Marine (49), og han forteller at han er takknemlig for all støtten han har fått fra henne.

– Hun er fantastisk, og jeg hadde nok ikke kommet meg gjennom de siste 20 årene uten henne, forteller han.