NY HUNDEVALP: Valpen Emy fyller Miley Cyrus hjerte med glede igjen. Hun har begynt å komme over tapet av hunden Floyd, som døde i apri. Foto: Miley Cyrus/Instagram
NY HUNDEVALP: Valpen Emy fyller Miley Cyrus hjerte med glede igjen. Hun har begynt å komme over tapet av hunden Floyd, som døde i apri. Foto: Miley Cyrus/Instagram

Miley Cyrus har funnet kjærligheten igjen

– Det har tatt tid å bli klar til å elske noen igjen, sier Miley Cyrus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I april mistet Miley Cyrus (21) sin kjære firbeinte bestevenn Floyd, og etter det har pop-skandalestjernen vært utrøstelig. I sosiale medier har Cyrus strødd om seg med sorgtunge meldinger om tapet og savnet etter hunden.

– Jeg vet at jeg ikke mener det, men jeg skulle ønske han tok meg med. Dette er uutholdelig. Hva skal jeg gjøre uten han? skrev hun på Twitter i mai.

Vil ikke erstatte Floyd

Nå har Miley Cyrus kunngjort at det er på tide å komme over sorgen, og hun har skaffet seg en ny hund: «Emu Coyne Cyrus».

– Det har tatt en del tid å bli klar for dette neste steget og elske noen igjen. Ingen vil noen gang kunne erstatte Floyd. Det var et bånd som var så dypt at det ikke kan erstattes, men det er ikke det jeg prøver å gjøre, skriver 21-åringen på Instagram.

Ga bort trøstevalpen

Den hundeglade «Wrecking Ball»-stjernen har også hundene Ziggy, Happy, Mary Jane og Penny Lane. Dette er ikke første gang hun skaffer seg en ny valp for å komme over sin firbente venn. Kun en uke etter at hunden døde fikk Miley et nytt kjæledyr - valpen Moonie.

– Mamma visste at hjertet mitt var knust og jeg våknet opp til kyss fra Moonie, skrev sangeren på Twitter og delte et bilde av den søte valpen.

Kort tid etter kom meldingen om at Miley Miley hadde gitt bort den lille valpen, etter kun få dager. Hun sa selv at det var for tidlig for henne med en ny hund.