OSS MOT RESTEN: Egidio Arevalo Rios mener Uruguay måtte kjempe mot hele verden for å ta seg videre i VM. Foto:  AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH
OSS MOT RESTEN: Egidio Arevalo Rios mener Uruguay måtte kjempe mot hele verden for å ta seg videre i VM. Foto:  AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH

– Alle ville ha oss ut av VM

Egidio Arevalo Rios mener hele fotballverden jublet da Uruguay røk ut av VM.

Uruguay hadde tungt for å svelge utestengelsen av Luis Suarez.

Men trener Oscar Tabarez ville ikke skylde på den da han oppsummerte 0-2-tapet for Colombia.

– Det er en skam at vi tapte, men når en møter et lag som er bedre så må du bare akseptere det. Vi møtte en fantastisk spiller. Det er lett å analysere. Når du vinner så blir det eufori og når du taper er det smerte. Vi tapte for en fantastisk motstander. Jeg er veldig stolt av spillerne mine, for de ga absolutt alt, sier han etter kampen.

Selvsagt savnet han Suarez i oppstillingen sin.

– Han er en veldig viktig spiller, det trenger jeg ikke å si, men vi måtte gå videre utfra den situasjonen vi hadde, sier Tabarez.

En som var hakket mer amper etter VM-exiten, var midtbaneterrieren Egidio Arevalo Rios.

– Vi måtte slåss mot alle. Og når jeg sier alle, så mener jeg alle. Helt siden VM-gruppene ble trukket har vi vist at de ville ha oss ut av VM, sa han til uruguayansk tv etter kampen.

– Dette laget har vist at vi slutter ikke å slåss når ting blir hardere og hardere. Vi vant to kamper mot to store lag, og vi ga alt vi kunne. Men det var ikke nok mot alt vi måtte overvinne, sa han ifølge Goal.