Slik ser det ut innvendig i en Mercedes C-klasse stasjonsvogn - og fra høsten av får du den med automatgir og 4x4 fra 470.000 kroner.
Slik ser det ut innvendig i en Mercedes C-klasse stasjonsvogn - og fra høsten av får du den med automatgir og 4x4 fra 470.000 kroner.

Denne Norgesmodellen får spesialpris

Ny modell oppfyller norske bilkjøperes "gullrekke".

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
annonse
Laster inn forumet...

Nye C-Klasse har alt ankommet Norge, og om ikke lenge er det duket for "Norgesversjonen" - da snakker vi naturligvis stasjonvogn.

Den kommer til Norge i september. Selve drømmeversjonen, C 250 BlueTEC 4MATIC, lanseres med et spesielt gunstig introduksjonstilbud: Med sterk dieselmotor og firehjulstrekk, er den nå tilgjengelig fra 495.000. Vil du ha den som sedan er prisen 25.000 kroner lavere.

Les også: Gammel Mercedes: - Nei, dette er ikke verdens beste bil

Sterk motor

C-klasse har etter lanseringen i mars fått en god mottakelse fra både kunder og presse.

C 250 BlueTEC 4MATIC kommer standard med 7G-TRONIC automatgir - og byr på 204 hestekrefter fra en 2,1 liters firesylindret dieselmotor.

Sammenlignet med Audi A4 er dette gunstig. For eksempel koster en A4 quattro Avant med S-tronic og 190 hk fra 498.600 kroner.

BMW på sin side ligger litt høyere i pris på sammenlignbar modell. 320d xDrive med 184 hk og automat har listepris på 517.000 kroner.

Slik ser stasjonsvogna ut med AMG-styling.
Slik ser stasjonsvogna ut med AMG-styling.

Les også: Ny salgsrekord for Mercedes

Audi og BMW billigere

Fordelen med både Audi og BMW er at de også tilbyr firehjulstrekk i kombinasjon med mindre motorer - og manuelt gir - og dermed senkes inngangsprisen betydelig. 

For eksempel starter Audi A4 på 433.000 kroner - som stasjonsvogn, 150 hk dieselmotor og manuelt gir.

Først senere kommer Mercedes med mindre motor i kombinasjon med 4Matic.

Introduksjonstilbud

- Firehjulstrekk er et satsningsområde for Mercedes. Derfor har vi jobbet hardt for å sikre et spesielt gunstig introduksjonstilbud på C 250 BlueTEC 4MATIC. Denne prisen er imidlertid kun gyldig i en begrenset periode, frem til den forventede volummodellen C 220 BlueTEC 4MATIC blir tilgjengelig. Dette skjer etter planen i andre kvartal 2015, sier direktør i Mercedes-Benz Personbil, Johnny Kristian Danielsen.

Les også: Brukt taxi kan være veldig mye bruktbil for pengene