PEKEFINGER: Louis van Gaal risikerer å bli streng dersom han ikke får Arjen Robben til Manchester United. Foto: AFP /Yasuyoshi Chiba
PEKEFINGER: Louis van Gaal risikerer å bli streng dersom han ikke får Arjen Robben til Manchester United. Foto: AFP /Yasuyoshi Chiba

Fotballryktene: – Louis van Gaal er desperat etter Robben

Og PSG vil utnytte kontroversene mellom Yaya Touré og Manchester City.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gruppespillet i VM går mot slutten, og dermed nærmer den nye fotballsesongen seg stadig mer.

Allerede har noen klubber sikret seg det de ønsker av nye spillere, mens andre fortsatt jakter på nye fjes i troppen.

Mye scoringer og frekke finter i Brasil-VM, gjør at klubber og agenter på ingen måte ligger på latsiden, men heller tar seg litt overtidsbetalt.

Tiden under et VM flyr, så her er det bare å kjøre i gang med de ferskeste ryktene.

Luke Shaw og en god årgangsvin ser ut til å ha én ting felles - de blir dyrere med tiden. Nå skal Manchester United ha sett seg lei av at Southampton overpriser 18-åringen. Manchester Evening News skriver at klubben allerede har lagt inn et bud på over 250 millioner kroner. Derimot stemmer det ikke at Old Trafford-klubben har hevet budet til rundt 350 millioner. Selv om Patrice Evra har forlenget sin kontrakt med ett år, solgte klubben i går Alexander Büttner, noe som virkelig gjør at Louis van Gaal vet hvor skoen trykker mest.

En som i lengre tid har blitt linket bort fra sin klubb er Yaya Touré. Citys midtbanespiller hevdet i går at han ikke fikk fri til å besøke sin døende bror, noe som skal ha såret ham på det dypeste. The Mirror mener at begeret nå er fullt, noe som har gjort at PSG for alvor øyner en mulighet til å se ivorianeren i Paris' gater i løpet av sommeren. 31-åringen signerte en fireårskontrakt for ett år siden.

Det sies at angrep er det beste forsvar, og kanskje er det derfor Louis van Gaal velger å bruke energien på å hente offensiv slagkraft. United-treneren har etter sin periode i Nederland fortsatt sterke relasjoner til Ajax, noe som setter fart i ryktene om at Arjen Robben kan være på vei til den røde delen av Manchester, skriver Daily Star. Bryan Roy har i lang tid hatt ansvar for Ajax' ungdomsslag, men nå tar han også ansvar i fotballryktene. Roy hevder å vite at Louis van Gaal trives så bra med å trene Arjen Robben at han også ønsker å trene han de kommende årene. Det er ikke bare snakk om at det er et fjernt ønske, men Roy går så langt som å si at hans landsmann i Manchester er desperat etter å se lynvingen på Old Trafford.

LYTTER: Dersom Twentes Tadic hører nøye etter, hører han kanskje Liverpool-klubbene rope. Foto: AFP/Vicent Jannik
LYTTER: Dersom Twentes Tadic hører nøye etter, hører han kanskje Liverpool-klubbene rope. Foto: AFP/Vicent Jannik

Noen andre som følger med på ting som skjer i Nederland er to klubber fra Merseyside. Både Liverpool og Everton skal ha fått øynene opp for den offensive midtbanespilleren Dušan Tadić. Everton skal se på ham som et ideelt tranferalternativ til Adam Lallana og Gastón Ramírez, skriver Daily Mail. Så spørs det hvor interessert Liverpool egentlig er i den serbiske midtbanemannen dersom de i stedet kan få nettopp Lallana.

Southampton-trener Ronald Koeman ser ut til å få en travel sommer. Han skal også være interessert i å signere Livorno-spiss Paulinho. 28-åringen skal være tilgjengelig for rundt 80 millioner kroner, men følges også tett av Crystal Palace og QPR.

Ingenting er mer sjarmerende enn et bilde av en styreleder og en spiller fra to forskjellige klubber. South Wales Evening Post har fått tak i et slikt bilde av Bafetimbi Gomis og Swanseas styreleder Huw Jenkins. Historien bak bildet skal være at den tidligere Lyon-spissen har sett seg lei av å være klubbløs, noe den walisiske klubben gjerne vil hjelpe han med. Franskmannen skal allerede ha bestått den medisinske testen, og det forventes at det innen kort tid offentliggjøres at han har signert en treårskontrakt.

HODESTUPS: Ryktene sier at Arsene Wenger er hodestups forelsket i Balotelli. FOto: Reuters/Toru Hanai
HODESTUPS: Ryktene sier at Arsene Wenger er hodestups forelsket i Balotelli. FOto: Reuters/Toru Hanai

Det har vært relativt stille rundt Manchester City den siste tiden. Det betyr på ingen måte at det ikke jobbes bak kulissene. Nå skal det være like før Portos Fernando Reges kan ikle seg den lyseblå drakten. City forsøkte også å signere 26-åringen i januar, men kom ikke til enighet om en overgangssum. Til tross for at den defensive midtbanespilleren signerte en treårskontrakt med den portugisiske klubben i februar, skriver Manchester Evening News at klubbene er forventet å komme til enighet om en sum på rundt 170 millioner kroner. 

Trenere må leve under et konstant press om å signere nye spillere. Arsenal-trener Arsene Wenger opplever i disse tider også et signeringspress fra Puma. De skal ønske at Mario Balotelli signerer for London-klubben før de lanserer de nye draktene 10. juli. Selskapet har nemlig god tro på at draktsalget vil stige til himmels, dersom det blir frontet av urokråka. Gunners skal være villige til å betale nærmere 300 millioner kroner for Italias stjernespiss.

Det er ikke kun italienske spillere som er i Arsenals kikkert. Nå kan også Chiles VM-stjerne Alexis Sánchez være på vei nordover. Daily Star skriver at Barcelona-spilleren har blitt fortalt at han kan forlate klubben dersom noen punger ut over 200 millioner kroner. Både Liverpool og Manchester United skal ha hatt innledende samtaler med katalanerne, men har så langt ikke kommet til enighet om den ettertraktede chileneren.  

Den store snakkisen på overgangsmarkedet ble i går Ander Herrera. Den spanske midtbanespilleren skal ifølge Metro ha passert den medisinske testen hos Manchester United, og det er kun detaljer som gjenstår før overgangen offentliggjøres.