André Villa om det krevende langdistanseforholdet til Rachel Nordtømme

– På tide å tenke på noe annet enn å henge rett opp og ned under en crossykkel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Motorcrossutøver Andre Villa (32) har hatt utallige bruddskader. Og nettopp på grunn av et håndleddsbrudd har han nå anledning til å ta et avbrekk fra sporten for å bli med i «Skal vi danse» til høsten.

Et liv etterpå

Villa er kjent for sine halsbrekkende stunt på motorsykkel, men de siste årene har han kjørt et litt lettere program. 

– For seks-sju år siden var jeg villig til å risikere alt for å nå mine mål. Men jeg har oppnådd mer enn jeg noengang trodde jeg skulle gjøre. Jeg vet at det kommer et liv etterpå. Så jeg må prøve å være littegranne forsiktig. Jeg vil ha muligheter for å stå på ski og kose meg når jeg blir eldre, sier han til TV 2.

Vil ha barn

Idrettsutøveren er kjæreste med den kjente friidrettsutøveren Rachel Nordtømme, og i TV-programmet «Sommertid» avslørte han noen av fremtidsdrømmene sine.

– Jeg vil ha muligheter til å sparke fotball og stå på ski med mine barn. Jeg gleder meg til det, jeg er jo 32 år, på tide å tenke på noe annet enn å henge rett opp og ned under en crossykkel, tilføyer han. 

KJÆRESTE: Rachel Nordtømme var med som deltaker i Skal vi danse 2011.  Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix
KJÆRESTE: Rachel Nordtømme var med som deltaker i Skal vi danse 2011.  Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix

Tøffe perioder

Villa bor delt mellom Norge, Spania, og California, dermed blir det mye tid fra hverandre. Han legger ikke skjul på at dette kan være en utfordring. 

– Langdistanseforhold er utrolig krevende. For begge parter. Nå har jeg vært seks uker i California, det er jo den tøffeste perioden når jeg bor der, tilføyer han.

For å opprettholde kontakten bruker de både Skype og en god del Snap chat. 

– Da er det ekstra godt å se hverandre etter seks uker, sier han. 

 

«Sommertid» sendes på TV 2 mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 20.00, gjennom hele sommeren.

Instagram-konkurranse


Hver uke har «Sommertid» en instagram-konkurranse. Denne ukens tema er norsk sommer. Så hvis du har noen fine norske sommerbilder er det bare å bli med! Post ditt bilde på Instagram og merk det med #sommertid og #norsksommer, så er du med i trekningen av et GoPro Hero3-kamera. Fristen for å være med på denne ukens konkurranse er førstkommende fredag. Lykke til!