André Villa om det krevende langdistanseforholdet til Rachel Nordtømme

– På tide å tenke på noe annet enn å henge rett opp og ned under en crossykkel.

Motorcrossutøver Andre Villa (32) har hatt utallige bruddskader. Og nettopp på grunn av et håndleddsbrudd har han nå anledning til å ta et avbrekk fra sporten for å bli med i «Skal vi danse» til høsten.

Et liv etterpå

Villa er kjent for sine halsbrekkende stunt på motorsykkel, men de siste årene har han kjørt et litt lettere program. 

– For seks-sju år siden var jeg villig til å risikere alt for å nå mine mål. Men jeg har oppnådd mer enn jeg noengang trodde jeg skulle gjøre. Jeg vet at det kommer et liv etterpå. Så jeg må prøve å være littegranne forsiktig. Jeg vil ha muligheter for å stå på ski og kose meg når jeg blir eldre, sier han til TV 2.

Vil ha barn

Idrettsutøveren er kjæreste med den kjente friidrettsutøveren Rachel Nordtømme, og i TV-programmet «Sommertid» avslørte han noen av fremtidsdrømmene sine.

– Jeg vil ha muligheter til å sparke fotball og stå på ski med mine barn. Jeg gleder meg til det, jeg er jo 32 år, på tide å tenke på noe annet enn å henge rett opp og ned under en crossykkel, tilføyer han. 

KJÆRESTE: Rachel Nordtømme var med som deltaker i Skal vi danse 2011.  Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix
KJÆRESTE: Rachel Nordtømme var med som deltaker i Skal vi danse 2011.  Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix

Tøffe perioder

Villa bor delt mellom Norge, Spania, og California, dermed blir det mye tid fra hverandre. Han legger ikke skjul på at dette kan være en utfordring. 

– Langdistanseforhold er utrolig krevende. For begge parter. Nå har jeg vært seks uker i California, det er jo den tøffeste perioden når jeg bor der, tilføyer han.

For å opprettholde kontakten bruker de både Skype og en god del Snap chat. 

– Da er det ekstra godt å se hverandre etter seks uker, sier han. 

 

«Sommertid» sendes på TV 2 mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 20.00, gjennom hele sommeren.

Instagram-konkurranse


Hver uke har «Sommertid» en instagram-konkurranse. Denne ukens tema er norsk sommer. Så hvis du har noen fine norske sommerbilder er det bare å bli med! Post ditt bilde på Instagram og merk det med #sommertid og #norsksommer, så er du med i trekningen av et GoPro Hero3-kamera. Fristen for å være med på denne ukens konkurranse er førstkommende fredag. Lykke til!