DOMMER: Tor Fløysvik har gitt poeng til ulike dansekjendiser i hele ni sesonger. Når den tiende sesongen av programmet går av stabelen til høsten blir det uten Fløysvik. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .
DOMMER: Tor Fløysvik har gitt poeng til ulike dansekjendiser i hele ni sesonger. Når den tiende sesongen av programmet går av stabelen til høsten blir det uten Fløysvik. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .

Tor Fløysvik ute av «Skal vi danse»

Tor Fløysvik blir ikke dommer i jubileumssesongen av danseprogrammet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Proffdanser Tor Fløysvik har vært dommer i «Skal vi danse» i hele ni sesonger. Når den 10. sesongen går av stabelen til høsten blir det uten Fløysvik i panelet.

«Jubileumssesongen av Skal Vi Danse blir uten meg i dommerpanelet. Årets avtale ble for vanskelig å kombinere med et aktivt familieliv og høstens øvrige planer, og jeg har derfor funnet det fornuftig å takke nei til min tiende sesong som dommer i Skal Vi Danse», skriver Tor Fløysvik på Facebook onsdag.

Takker for innsatsen

Fløysvik ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, og henviser TV 2 til sitt innlegg på Facebook. Der takker han både familie og publikum for ni år med formidabel respons og inspirasjon.

«Ni år med TV 2 og Skal Vi Danse, en utrolig reise, som jeg er stolt over å ha vært med på. Det er intet her jeg kunne vært foruten! Lykke til med årets sesong».

Programdirektør i TV 2 Jarle Nakken synes det er leit at jubileumssesongen skal foregå uten Fløysvik, men avkrefter at det ligger en konflikt bak valget.

– Vi skjønner at han vil ta fatt på nye utfordringer, og vi takker inderlig for innsatsen han har gjort i programmet. Nå jobbes det med å finne nye spennende deltakere til dommerpanelet, sier Nakken.

Ønsker å slå Fotballfrue

Tidligere denne uken avslørte TV 2 hvem som får æren av å svinge seg på parketten til høsten. Blant dem er Linnéa Myhre, Caroline Berg Eriksen, André Villa og Per Heimly.

Under presselanseringen fortalte Linnéa Myhre at det hadde vært kulest å slå «Fotballfrue».

– Jeg ble spurt for to år siden, og da takket jeg nei. Men jeg har tenkt så mye på det siden da, så det ble naturlig å si ja nå. Jeg angret litt på at jeg takket nei da, sa Linnéa om hvorfor hun takket ja til å være deltaker.

– Kjenner på nervene

Tidligere dansevinner Katrine Moholt (40) gjør reprise som programleder etter ett års svangerskapspermisjon, mens Didrik Solli-Tangen (27) debuterer som medprogramleder i den nye sesongen.

– Jeg kjenner selvfølgelig litt på nervene. Det er ganske tidlig ennå, men jeg kan ligge i søvne i senga om natten og stille spørsmål om hvordan dansen gikk og lignende, har Solli-Tangen tidligere uttalt.

«Skal vi danse» kommer på TV 2 til høsten.