Nå kan «True Blood» bli musical

Selv om siste episode av TV-serien «True Blood» er spilt inn, ser det ikke ut til at vampyrene vil gi seg riktig enda.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siste episode av TV-serien «True Blood» er ferdig innspilt og skuespillere og produksjonen bak har pakket sammen sakene. Tirsdag møttes de for å gå den røde løper og feire premieren av den aller siste sesongen av vampyr-serien, sesong syv, som sendes på HBO søndag 22.juni.

– Det er slutten på en rimelig lang periode av våre liv, sa Anna «Sookie» Paquin(31) til aptn-news under premieren på tirsdag. 

– Det er også en feiring, la hennes ektemann og medskuespiller Stephen Moyer(43) til, som også spiller Sookies kjæreste Bill Compton i serien.

Ekteparet Anna Paquin og Stephen Moyer. Foto: Stella Pictures
Ekteparet Anna Paquin og Stephen Moyer. Foto: Stella Pictures

– Vi har endret TV-vanene

– En av tingene HBO tillater oss, er å være kunstnere, sa Moyer.

Han mener serien har endret våre TV-vaner.

– Jeg liker å tro at vi på den tiden, for syv år siden, endret måten TV ble laget på. Alle TV-programmene som nå sendes på alle kanaler og nett, som virker i dag helt normale, ville ikke ha eksistert uten «True Blood», sa Moyer.

«True Blood» handler om sameksistens mellom mennesker og vampyrer i den fiktive småbyen Bon Temps, St.Bernard Parish i Louisiana. Serien senterer seg om den telepatiske servitøren Sookie Stackhouse (Anna Paquin) som forelsker seg i en vampyr, Bill Compton (Stephen Moyer).

Anna Paquin fikk en Golden Globe for sin rolle som Sookie Stackhouse, og serien fikk også to Emmy Awards i 2009.

Serien hadde premiere på NRK3, 1. oktober 2009.

Carrie Preston(47) Foto: Stella Pictures
Carrie Preston(47) Foto: Stella Pictures

– Det er ikke så lett. dette har vært vårt anker i syv år. Det var syv år siden denne uken at vi filmet piloten, så det har vært en lang reise, sa Carrie Preston(47), som spiller rollen som Arlene Fowler.

True Blood som musikal

Men selv når siste scene av den siste episoden er vist på TV, kan fansen glede seg til enda litt mer «True Blood». Skaperne bak serien planlegger nemlig en «True Blood-The Musical».

– Dette var noe jeg forslo for HBO og Alan Ball, og de ble såpass nysgjerrige at de ga meg to år på å komme opp med en ide og noen sanger, fortalte Nathan Barr, som har skrevet musikken til hele serien.

Barr fortalte videre at musikalen vil dreie seg om Sookie Stackhouse.

– Jeg tror vi skal prøve å finne tilbake til røttene på showet, sa han.