Her er deltagerne til årets «Skal vi danse». Caroline Berg Eriksen var ikke tilstede da bilde ble tatt.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
Her er deltagerne til årets «Skal vi danse». Caroline Berg Eriksen var ikke tilstede da bilde ble tatt.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Her er deltagerne til årets «Skal vi danse»

Zahid Ali og Per Heimly er to av de som skal svinge seg på parketten i høst!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sesong 10 av programmet «Skal vi danse» går av stabelen denne høsten på TV 2. 

Tidligere Melodi Grand Prix-vinner Didrik Solli-Tangen og «Skal vi danse»-veteran Katrine Moholt skal lede deg gjennom programmet.

I dag ble det også klart hvem som skal få æren av å danse, og blant kjendisdeltakerne finner man tidligere blogger Linnéa Myhre.

– Jeg ble spurt for to år siden, og da takket jeg nei. Men jeg har tenkt så mye på det siden da, så det ble naturlig å si ja nå. Jeg angret litt på at jeg takket nei da, forteller Myhre til TV2.no om hvorfor hun takket ja til å være med. 

Her er årets danse-deltagere

Line Verndal (42): Skuespiller og programleder

Line Verndal (42) Foto: Thomas Reisæter
Line Verndal (42) Foto: Thomas Reisæter

Gjorde sitt store gjennombrudd som skuespiller i rollen som Marit i TV-serien Himmelblå. Siden har hun blant annet vært med i Camp Senkveld og vært programleder for «Hele Norge baker».I 2011 vant hun Amanda-prisen for beste kvinnelige skuespiller.

Fam Irvoll (32): Motedesigner

Fam irvoll (32) Foto: Thomas Reisæter
Fam irvoll (32) Foto: Thomas Reisæter

Kjent for sine fargerike og lekne kleskreasjoner. Hun har designet klær for internasjonale artister som Lady Gaga, Beyonce, og Rihanna og en rekke andre store superstjerner. I tillegg har hun også et eget klesmerke for barn. For et par år siden hadde hun sitt første solo show under London fashion week.

Agnete Kristin Johnsen (19): Artist

Agnete Kristin Johnsen (19) Foto: Thomas Reisæter
Agnete Kristin Johnsen (19) Foto: Thomas Reisæter

Musiker og vokalist og tidligere frontfigur i bandet The BlackSheeps. har kallenavnet Aggi. I 2008 var hun med å vinne både den norske og den nordiske finalen i Melodi Grand Prix junior 2008, med den samisk-norske sangen «Oro jaska beana». To år senere, i 2011, kom bandet til finalen av den norske Melodi Grand Prix der ble bandet nummer 2. I fjor ble hun ble hun nummer to i NRK-programmet Stjernekamp, slått av Silya Nymoen.

Linnéa Myhre (24): Blogger og forfatter

Linnea Myhre (24) Foto: Thomas Reisæter
Linnea Myhre (24) Foto: Thomas Reisæter

Norsk forfatter og tidligere blogger. Myhre er utpekt som Anne-Kat Hærlands arvtager – av Anne-Kat selv. Hun har blitt kåret til Norges mest sexy kvinne av tidsskriftet Mann. Bloggen hennes var blant landets mest leste, og hun ble i 2011 kåret til årets beste blogger under både Vixen Awards og Costume Awards. Myhre ga ut romanen Evig søndag i 2012. 
Linnéa og Sondre Lerche fant tonen i fjor høst. 

Kine Hellebust (59): Artist, skuespiller og forfatter

Kine Hellebust (59) Foto: Thomas Reisæter
Kine Hellebust (59) Foto: Thomas Reisæter

Har arbeidet som skuespiller siden 1977. Hun er for mange mest kjent fra teatergruppa Tramteateret som på 80-tallet hadde stor suksess med ungdomsseriene Serum og Pelle Parafins Bøljeband og automatspøkelsene.
Kine jobber i dag som forfatter og har blant annet verv som styreleder i Nordnorsk forfatterlag. 

Caroline Berg Eriksen (27): Blogger og forfatter

Caroline Berg Eriksen (27) Foto: Stella Pictures
Caroline Berg Eriksen (27) Foto: Stella Pictures

Er en norsk blogger og journalist. I 2009 startet Caroline bloggen Fotballfrue.no, som har seilt opp til å bli Norges mest leste blogg. Hun er gift med Odd-spilleren Lars-Kristian Eriksen, og sammen har de datteren Nelia. 
Caroline og Lars-Kristian møttes i 2007, da de begge var på tur med hver sine hunder.

Idar Vollvik (47): Mobilgründer

Idar Vollvik (47) Foto: Thomas Reisæter
Idar Vollvik (47) Foto: Thomas Reisæter

Er en norsk forretningsmann og seriegründer. I 2001 kjøpte Vollvik opp mobilselskapet Chess, og ble etter hvert synlig i media gjennom ulike pr-stunts. I dag driver han nettbutikken LudoStore. Han er fiskersønn og vokste opp som yngst av åtte søsken i Roan kommune på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag.

Kash King (25): Programleder og skuespiller

Kash King (25) Foto: Thomas Reisæter
Kash King (25) Foto: Thomas Reisæter

Mest kjent som programleder på NRK Super med TV-programmet «Kash og Zook». Han har også jobbet som programleder i radio, og har i tillegg spilt i flere oppsetninger på blant annet Chateu Neuf. Da Kash var to år ble faren drept under folkemordet i Rwanda. Han og moren flyktet deretter til Uganda til fots, før de endte opp i Norge.

Andre Villa (32): Motorcross

Andre Villa (32) Foto: Thomas Reisæter
Andre Villa (32) Foto: Thomas Reisæter

Villa fikk sin første crossykkel som fireåring. Vinner av verdensmesterskapet i Freestyle motorcross. Kommer fra Lillehammer, men bor delt mellom Spania og Vågå. Har hatt utallige bruddskader som følge av motorcross, i 2008 opplevde han å brekke begge beina i leggen tvers av. 

Roar Strand (44): Tidligere fotballspiller for Rosenborg

Roar Strand (44) Foto: Thomas Reisæter
Roar Strand (44) Foto: Thomas Reisæter

Ble tidligere i år kåret til den spilleren som har betydd mest for norsk fotball. Var Rosenborgs store stjernespiller mellom 1989 og 2010 der han har spilt 439 eliteseriekamper, og siden fått legendestatus. Han scoret 86 mål på 439 kamper i Tippeligaen, noe som gjør ham til den med flest kamper i den øverste divisjonen i Norge. Strand ble hjerteoperert i 2010.

Zahid Ali (38): Komiker og skuespiller

Zahid Ali (38) Foto: Thomas Reisæter
Zahid Ali (38) Foto: Thomas Reisæter

Er skuespiller og komiker. Han har medvirket i TV-serien Nissene på låven, og gjorde suksess i programmene Rikets Røst og Jul i Tøyengata. Zahid er også mannen bak TV-serien Hellfjord. I tillegg har han turnért med sitt stand up-show Zahid Ali – live. Han har vært involvert i flere veldedige prosjekt.

Per Heimly (42): Fotograf

Per Heimly (42) Foto: Thomas Reisæter
Per Heimly (42) Foto: Thomas Reisæter

Er fotograf, og kommer fra den lille bygda Snubba i Evenes kommune i Nordland. I en periode var han redaktør i det internasjonale trendmagasinet Fjords Magazine, som han også var med å starte. Han er også kjent for sitt turbulente vennskap med forfatteren Ari Behn. Sammen figurerte de i TV-serien Ari og Per, som ble vist våren 2011.