STØRRELSEN TELLER: 41 kvinner har deltatt i en sexstudie i regi av University of Los Angeles. Under kan du lese hvordan de svarte. Foto: Colourbox
STØRRELSEN TELLER: 41 kvinner har deltatt i en sexstudie i regi av University of Los Angeles. Under kan du lese hvordan de svarte. Foto: Colourbox

Forskning: Så stor er den perfekte penisen

Nei, det er ikke bare lengden som teller. Ny forskning viser hvor stor penis kvinner foretrekker. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvinner som har en tilfeldig sexpartner mener oftere at størrelsen betyr noe, enn kvinner som har en fast partner.

41 kvinner har deltatt i en amerikansk studie i regi av studenter på Sexual Psychophysiology and Affective Neuroscience Laboratory på University of Los Angeles.

Resultatene ble presentert under Association for Psychological Science-konferansen i San Francisco i slutten av mai, skriver Huffington Post. 

Biologistudent Shannon Leung fortalte at kvinnene som deltok i studien så og tok på 33 ulike penismodeller. Deretter fikk de beskjed om å plukke ut hvilke to penisstørrelser de ville foretrukket hos en langsiktig partner og en «one night stand».

Modellene, som var laget med en 3D-printer, gikk fra 10 centimeter lengde og 6,5 centimeters omkrets, til 21,5 centimeters lengde og 17,7 centimeters omkrets. 

Det viste seg at den mest ideelle penisen er 16,5 centimeter lang, uansett om det handler om en fast eller tilfeldig sexpartner.

Overvurderer størrelsen

Men så ble forskjellene større. Hvis det bare var for én natt, valgte kvinnene penismodeller med en litt større omkrets, enn om penisen skulle tilhøre en fast partner. 

I undersøkelsen kom det ikke frem hva som er kvinners ideelle omkrets på en penis. 

I del to av studien, ble kvinnene gitt hver sin penismodell og bedt om å undersøke den i 30 sekunder. Deretter ble de bedt om å velge ut den samme modellen fra en kurv med alle de 33 modellene.

Halvparten av kvinnene ble bedt om å plukke ut modellen umiddelbart, mens den andre halvparten ble bedt om å fullføre en undersøkelse som varte i 10 minutter.

Kvinnene som fullførte undersøkelsen, hadde en tendens til å overvurdere størrelsen på penismodellen de akkurat hadde undersøkt. 

Dette mener biologistudentene kan betrygge menn som bekymrer seg for penisstørrelsen sin.

– For menn som vurderer å operere seg for å få større penisstørrelser, trenger kanskje ikke å gjøre det likevel, med tanke på at kvinnene overvurderer størrelsen de har sett, sa Leung under konferansen.