Morten Ramm harselerer med det norske landslaget i ny VM-låt

Er dette tidenes ærligste VM-låt? Se den hysteriske videoen med Morten Ramm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotball-VM starter i dag og selv om Norge ikke klarte å kvalifisere seg har Morten Ramm likevel bestemt seg for å lage en VM-låt.

Harseler med landslaget

Men hvis du forventer en hyllest i god gammel tradisjon om at vi er verdens beste lag, må du tro om igjen. Nesten hele låta bruker Morten Ramm til å harselere med det norske landslaget.

Her er et utdrag fra låta:

«Albania og Island, det ble litt for hardt. Vi røk ut av VM i en helvetes fart. Klomsing og tabber, det får du ikke se, for bønda fra nord er takk gud, ikke med!»

Ønsker ikke å såre noen

Morten Ramm er ikke redd for å såre nasjonalfølelsen.

– Nei, det er jeg ikke. Alle som er nevnt er gode fotballspillere som alle har gode karrierer. Hadde denne videoen handlet om en 2.- eller 3.divisjonsklubb hadde det blitt dumt. Hvis det er noen som er herda for kritikk må det være det norske landslaget, forklarer Ramm til TV 2

– Vi må jobbe med det vi har

– Er dette tidenes ærligste VM-låt?

– Dette er «stikke-fingeren-i-jorda»-versjonen. Man kommer liksom ikke helt i VM-stemning før man har fått en norsk VM-låt. Det er lenge siden låta «Bønda fra Nord» så jeg ønsker bare å komme i stemning og siden vi ikke lenger har Bohinen, Rekdal eller Thorstevdt har jeg bare laget låta ut i fra laget vi har i dag, forteller Ramm.

HYLLER: Morten Ramm hyller de gamle «Drillos»-heltene i VM-låta. Her med Erik Thorstvedt. Foto: TV 2
HYLLER: Morten Ramm hyller de gamle «Drillos»-heltene i VM-låta. Her med Erik Thorstvedt. Foto: TV 2

Må fortjene det

Morten Ramm forsikrer at han er fotballinteressert og at han heier på det norske landslaget men at han håper at vi en dag kan kvalifisere til et stort mesterskap uten at det bare er på grunn av flaks.

– Det skal ikke være den bakre firer'n til Færøyene som sender oss til et VM, avslutter Ramm.

Videoen er laget i forbindelse med programmet «Sommerkveld fra Nydalen» som sendes på TV 2 søndag kl 21.45.