STÅR PÅ SAMME SCENE: Fotball-VM-aktuelle Adelén og «Norske Talenter»-vinner Angelina Jordan Astar deler scene i sommer. Foto: Presse
STÅR PÅ SAMME SCENE: Fotball-VM-aktuelle Adelén og «Norske Talenter»-vinner Angelina Jordan Astar deler scene i sommer. Foto: Presse

Adelén og Angelina deler scene i sommer

Klare for premieren på «Allsang på Grensen». Det er også 90-talls-super-boyband.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Norske Talenter»-vinner Angelina Jordan Astar (8) og fotball-VM-aktuelle Adelén (17) åpner årets «Allsang på Grensen»-sesong onsdag 2. juli. 

– Jeg gleder meg til å delta på åpningen av «Allsang på grensen». Det blir kjempegøy å kunne synge mine favorittsanger sammen med et stort publikum i god sommerstemning, sier Angelina, som lot tårene trille da hun stakk av med seieren i talentprogrammet 23. mai. 

Adelèn skal, som seg hør og bør, synge VM-låta «Olè». Hun ble et kjent navn for nordmen da hun stakk av med seieren i den norske MGP-finalen i fjor. Adelén har for øvrig imponert den norske stjerneregissøren Ray Kay så mye at han mener hun kan bli den nye Britney Spears.

SLÅ AN PÅ 90-TALLET: East 17. Foto: Presse
SLÅ AN PÅ 90-TALLET: East 17. Foto: Presse

Britisk boyband fremfører superhit

Det er ikke bare norske stjerneskudd som kommer til premiereprogrammet i Halden. I tillegg kommer også 90-tallets superboyband East 17, som skal synge superhiten «Stay another day». 

Med på premieren kommer også 80-tallshelt Johnny Logan og Sveriges mest kjente danseband Lasse Stefanz.

Gleder seg til åttitallsheltene

«Allsang»-sommeren er heller ikke komplett uten programleder Katrine Moholt.

– I år blir det mer allsang enn noen gang! Vi har en herlig miks av nye og gamle artister. Noen allsang-favoritter er vi så glade for å ha tilbake, mens andre artister ønsker vi velkommen for første gang. En blanding av norske og internasjonale stjerner, gamle åttitallshelter og unge stjerneskudd gjør at hele familien trygt kan ta turen til Halden eller samle seg rundt tv-skjermene, her er det noe for alle - nå skal det synges, sier den entusiastiske programlederen.

Disse kommer

Nedenfor ser du hvilke artister som er booket inn for «Allsang på Grensen» i sommer. Listen er ikke komplett og flere vil komme til senere. Programmet sendes på TV 2 torsdager klokken 20.00. 

Onsdag 2. juli

Angelina, Adelén, Lasse Stefanz, East 17, Johnny Logan , 80-tallsmedley: Arne Garvang, Lars Kilevold og Dag Ingebrigtsen.

Onsdag 9. juli

DDE, Boney M, Sandra Lyng, Nik Kershaw, Henning Kvitnes.

Onsdag 16. juli 

Halvdan Sivertsen og Jan Eggum, Chesney Hawkes, Anne-Lie Rydé, Alcazar.

Onsdag 23. juli

Maj Britt Andersen, Lisa Stokke, Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen, Venke Knutson.

Onsdag 30. juli

Unik 4, Maria Arredondo og Torstein Sødal, Trang Fødsel, Andreas Johnson.

Onsdag 6. august

Plumbo, Sval, Rita Eriksen, Vidar Johnsen, Alexander Rybak, Christer Sjögren.

Onsdag 13. august

Limahl, Samuel Ljungblahd, Marcus og Martinus, Meja, Jack Vreeswijk.

Navn på gjesteprogramledere vil bli offentliggjort senere.