Samboer: Stian Blipp (24) og kjæresten Jamina Iversen (26) flytter sammen og blir samboere i Oslo. Foto: Stellapictures.
Samboer: Stian Blipp (24) og kjæresten Jamina Iversen (26) flytter sammen og blir samboere i Oslo. Foto: Stellapictures.

Stian Blipp blir samboer

Selger ungkarsredet og flytter inn med kjæresten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 programleder Stian Blipp er i full gang med Idol og jakten på Norges nye superstjerne. På privaten er det også mye som skjer for 24-åringen. Ungarsredet skal selges og han blir samboer med kjæresten Jasmina Iversen (26) i ny leilighet på beste vestkant i Oslo.

Beste vestkant

– I dag selger jeg casaen! Det har vært nydelig, men samboerskapets tentakkel har tatt grep om benet mitt og sleper meg ut, skriver Stian Blipp på Facebook.

Ifølge Her og Nå ligger den nye leiligheten på beste vestkant like ved Slottsparken i Oslo, og Blipp skal ha betalt 6,7 milloner kroner for sitt nye krypinn.

Forelsket

Stian Blipp viste frem kjæresten Jamina Iversen for første gang for pressen i februar på premieren av «Typen til». Forholdet mellom de to ble kjent i desember i fjor.

– Jeg storkoser meg og er veldig forelsket, sa Jamina til TV 2.

Elghode

Stian Blipp har gitt uttrykk for at han ikke er den enkleste å ha i hus. Til Seher.no kom han med følgende utsagn og spøkte om det å bli samboer:

- Verre for henne enn for meg. Jeg har tvangstanker med ting, jeg må ha ting på min måte. Hvis systemet mitt blir rokket ved så får jeg fnatt. Jeg skal ha et elghode på veggen. Det var hun ikke glad for og det ser jeg på som et faretegn, spøkte Blipp.