VIL UT AV SKYGGEN: Edinson Cavani vil helst ha rampelyset for seg selv.Foto: (AP Photo/Matilde Campodonico)
VIL UT AV SKYGGEN: Edinson Cavani vil helst ha rampelyset for seg selv.Foto: (AP Photo/Matilde Campodonico)

Fotballryktene:
– Manchester United bytter Rooney mot Cavani

Og Chelsea vil bytte til seg Luka Modric.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten, og flere klubber har planer om å forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Det er ingen hemmelighet at Edinson Cavani helst vil stå midt i rampelyset. Det fikk han gjøre i Palermo, og det gjorde han i Napoli. Men i Paris Saint-Germain var det en herremann med navn Zlatan Ibrahimovic som av en eller annen grunn henviste Cavani til skyggen sin. Derfor er det ikke umulig at uruguayaneren i sommer flytter til en klubb hvor solen skinner bare på ham. Nå skriver Le Figaro at Manchester United vil legge småpene 550 millioner kroner på bordet for å ta ham til solfylte Old Trafford. Og for å gi ham større rom i garderoben, så er de også villig til å la Wayne Rooney gå motsatt vei som en del av overgangen.

Men det er ikke sikkert det er så enkelt likevel. For ifølge Daily Mirror syntes Manchester United-direktør Ed Woodward at Cavani er for kravstor når han krever rundt tre millioner kroner i ukelønn - det samme som Rooney har. Derfor skal de røde djevlene ha trukket seg fra en overgang for spissen.

Manchester United håpet også å få ned prisen på midtstopperen Miranda. Men Marca skriver at Atletico Madrid har ingen planer om å selge brasilianeren. Dermed må Woodward betale hele utkjøpsklausulen på 240 millioner kroner dersom 29-åringen skal bli Manchester United-spiller.

Arsenal-manager Arsene Wenger har mange ganger fått kritikk for å være for grundig og forsiktig før han bestemmer seg for å gå for en spiller. Og det ser ikke ut til at franskmannen har lært så mye. For til tross for at Mario Mandzukic ble toppscorer i Bundesliga, og har i flere år holdt et veldig høyt nivå, vil Wenger se kroaten i aksjon i VM før han tør komme med et bud på spissen, skriver The Telegraph.

Og når Wenger først er i Brasil, så tar han også en liten titt på lokale talenter. Og ifølge Metro er også klubbens sjefsforhandler Dick Law også på vei til sambalandet. Målet for turen til Law er å kjøpe fri den 21 år gamle midtstopperen Bressan fra Gremio.

Agenten til Jackson Martinez gir seg ikke på at Arsenal ønsker den kolombianske målmaskinen neste sesong. Til Calcio Mercato sier han at det er spesielt Arsenal og Valencia som viser veldig stor interesse for Porto-spissen.

Chelsea-manager Jose Mourinho er overbevist om at Cesc Fabregas blir Chelsea-spiller, og det allerede denne uken. Daily Mirror skriver at Arsenal ikke er interessert i sin tidligere kaptein, da de vil bruke pengene sine på bedre spillere. Det åpner veien til Stamford Bridge for spanjolen, som har familien sin boende i London. 27-åringen vil doble lønnen sin ved å gå fra Barcelona til Chelsea.

Selv om det kan se ut til at Fabregas til Chelsea er en done deal, så kan skinnet bedra. For nå melder Daily Express at Mourinho vil utnytte Real Madrids interesse for Ramires til å sikre seg Luka Modric. I utgangspunktet ønsker han ikke å la brasilianeren gå, men hvis han får Modric i bytte så har spanjolene en deal.

Daily Express skriver også at Mourinho har bestemt seg for å satse på Thibaut Courtois mellom stengene neste sesong. Dermed er det fritt frem for Petr Cech til å forlate Stamford Bridge.

En overgang som ser ut til å være svært nær er Fernandos til Manchester City. Brasilianeren skal ha avbrutt ferien sin for å dra til Manchester for å signere sin personlige kontrakt, melder Daily Mirror.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har nå begynt å lete i hjemlandet etter forsterkninger, og han håper nå å bruke sin argentinske innflytelse til å lokke et av Sør-Amerikas største talenter til London. Ifølge The Sun skal han være i førersetet i kampen om River Plate-spissen Sebastian Driussi. 18-åringen har tatt den argentinske ligaen med storm denne sesongen. Pochettino skal ha Frickson Erazo på ønskelisten. Den ecuadorianske midtstopperen har stort sett sittet på benken for Flamengo denne sesongen.

Den kroatiske midtstopperen Dejan Lovren skal ha bestemt seg for at han vil spille for Liverpool. Ifølge Daily Mail skal han ha tatt frem skrivemaskinen og forfattet et brev hvor han ber om å få forlate Southampton, som han leverte klubbledelsen før han dro til VM i Brasil.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har kommet frem til at det er en del spillere i stallen hans som trolig ikke vil ta steget helt opp. Derfor åpner han nå for å lytte til bud på en rekke av reservene sine, skriver Liverpool EchoSuso er allerede på ønskelisten til Porto, mens Trabzonspor gjerne vil ha Samed YesilLuis Alberto vil heller ikke ha problem med å finne seg en ny klubb. Både Almeria og Malaga viser interesse for ham.  Andre spillere som vil få lov til å forlate Anfield dersom det rette tilbudet dukker opp er Iago AspasOussama AssaidiConor Coady og Jack Robinson.

Everton-manager Roberto Martinez har tatt turen til Brasil, og han benyttet onsdagen til å kikke på Nederlands trening. Og det var tre spillere han fulgte ekstra nøye. Daily Mail hevder at midtstopperduoen Bruno Martins Insi og Stefan de Vrij fikk ekstra oppmerksomhet, noe også angriperen Jeremain Lens fikk.