Sykehuset: Solli pådro seg moderate skader

Foreløpig er det uklart hvor lenge Hønefoss-spilleren blir liggende på sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var under mandagens oppgjør mot Tromsdalen Hønefoss-spilleren Aleksander Solli ble slått bevisstløs etter en duell innenfor 16-meteren i sluttminuttene.

24-åringen ble fraktet med luftambulanse til Oslo universitetssykehus (OUS), etter først å ha fått behandling av helsepersonell på banen. 

Foreløpig er det uvisst hvor lenge Aleksander Solli må behandles på sykehuset.

LES SAKEN: Solli fraktet med luftambulanse til sykehus

Moderate skader
Pressevakt Anders Bayer ved OUS opplyser til TV 2 Sporten at Hønefoss-spilleren behandles for moderate skader.

– Mann, 24 år, skadet i fotballulykke på Hønefoss i kveld, er til behandling ved Oslo universitetssykehus for moderate skader, sier Bayer.

– Hva kan du si om skadene?

– På generelt grunnlag kan vi si at moderate skader ligger mellom lettere skader og alvorlige skader. Utover det kan jeg ikke si noe mer om hvor lenge en pasient med slike skader blir liggende på sykehus, svarer han.

Hønefoss-kapteinen har hatt besøk av sin nærmeste familie på sykehuset nå i kveld. TV 2 Sporten får bekreftet at han har pådratt seg brudd i ansiktet og hjernerystelse, men ingen lammelser. Solli var talefør, men kvalm, noe som ikke er uvanlig ved hjernerystelse.

Slått bevisstløs
Hønefoss' daglige leder Rolf-Magne Walstad opplyser til TV 2 Sporten at Solli kom til bevissthet etter to-tre minutter. Solli pådro seg et kraftig kutt i pannen i sammenstøtet med Tromsdalens Tor Martin Mienna.

– Aleksander kom til bevissthet etter to-tre minutter. Både fysioterapeut og klubblege kom raskt til, og vi var heldige som blant annet hadde en akuttlege ved lokalsykehuset her tilstede. Etterhvert som vi fikk kontakt med ham så kunne han redegjøre hvem han var og slike ting, selv om Solli var litt groggy og surrete, sa Walstad til TV 2 Sporten tidligere mandag.

I en pressemelding på klubbens nettsider takker Hønefoss hjelpemannskapet for måten de reagerte på da Solli ble skadet.

– Vi vil få uttrykte en dypfølt takk til alle tilskuerne, vaktmannskapene, frivillige og alle andre som bidro med å hjelpe til for en rolig og korrekt opptreden etter skadeepisoden, skriver Hønefoss.