Ryker VM for Alex Oxlade-Chamberlain her?

England frykter «The Ox» har skadet leddbåndet.

England frykter for Alex Oxlade-Chamberlains VM-deltakelse etter at han skadet seg og måtte forlate banen i kampen mot Ecuador onsdag kveld.

Arsenal-spilleren måtte forlate banen i det 63. minuttet i en kamp også Raheem Sterling måtte ufrivillig måtte gå av banen - riktignok på grunn av rødt kort.

Hendelsen skjedde like etter timen var spilt. Da jobbet Oxlade-Chamberlain tilbake og vant ballen fra Carlos Gruezo. Ecuadorianeren rullet bortover gresset og rett inn i kneet til unggutten.

Se hendelsen i videovinduet over.

– Kneet til Oxlade-Chamberlain fikk seg en trøkk da en spiller rullet inn i han, sier landslagssjef Roy Hodgson ifølge Daily Mail

Til undersøkelse

Torsdag skal kneet undersøkes nærmere for å få klarere svar. Arsenal-spilleren har slitt med skader denne sesongen og hadde nettopp returnert fra en tid på sidelinjen.

Skulle det være alvorlig, må Roy Hodgson ta en telefon til enten Michael Carrick eller Tom Cleverley, som er oppnevnt som reserver på midtbanen.

– Hvis jeg må krysse den broen, så gjør jeg det. Akkurta nå vet jeg ikke hvor alvorlig skaden er. Jeg håper at Oxlade-Chamberlain ikke er alvorlig skadet.

– Det er et stort tap dersom vi mister han.

Uklart om Suárez rekker VM

En som også håper å få en viktig spiller klar til VM er Uruguays landslagssjef. Uruguay klarte seg fint uten Luis Suárez mot Slovenia onsdag kveld da de vant 2-0, og det er fremdeles uklart om Liverpool-spissen rekker å bli klar til den første kampen mot Costa Rica.

– Vi har store forhåpninger om at Suárez spiller i VM. Jeg vil ikke gi noen garantier for at han rekker den første kampen, men jeg utelukker det heller ikke, sier Uruguays trener Oscar Washington Tabarez.