«Cæsar»-kollegaer i sjokk etter tragisk dødsfall

Produsent og regissør Tom Sterri minnes sin tidligere kollega som en dyktig skuespiller og en fantastisk hyggelig fyr.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 42 år gammel mann omkom etter et fall fra 3 etasje i en boligblokk i Drammen i helgen. Dette er konklusjon etter den foreløpige obduksjonsrapporten som ble kjent i dag.  

Mannen var skuespiller en periode i «Hotel Cæsar».

Tidligere kollegaer i «Hotel Cæsar» som TV 2 har vært i kontakt med er i sjokk og sorg etter den triste beskjeden. 

Produsent den gang, Tom Sterri (53), fikk beskjeden om skuespillerens bortgang av TV 2 i formiddag.

– Jeg synes det er forferdelig trist, han var så ung. En ulykke som dette er bare veldig vondt, sier Tom Sterri til TV 2.

Dyktig skuespiller

42-åringen hadde en mindre rolle, men gjorde en kjempeinnsats i rollen som «Bad guy» i «Hotel Cæsar». Tom Sterri minnes han som en dyktig skuespiller.

 – Han var en veldig god skuespiller, en fantastisk hyggelig fyr. Og det er stikk motsatt av den karakteren han spilte, for han spilte en «bad guy». Og derfor kan jeg si han er god, for det var opp til han som skuespiller å få frem sympatiske trekk ved denne karakteren. Og det klarte han, å lage et menneske ut av denne skurken som det var i utgangspunktet, sier Sterri til TV 2.

Profesjonell

Tom Sterri var regissør og produsent for «Hotel Cæsar» i årene 2007 til 2011. Han hadde selv en rolle som rollefiguren Harry Trulsen.  Nå er han i sjokk over å ha mistet sin tidligere kollega.

– Han var alltid blid og positiv, og syntes dette var moro å være med i «Cæsar». Profesjonell og alltid godt forberedt og hyggelig å slå av en prat med han i gangen. Jeg husker han som en trivelig og godt foreberedt person, avslutter Tom Sterri til TV 2.