KAN BLI LIVERPOOL-SPILLER: Ifølge spanske medier er en avtale allerede på plass for Alberto Moreno. Foto.  AFP PHOTO / JORGE GUERRERO.
KAN BLI LIVERPOOL-SPILLER: Ifølge spanske medier er en avtale allerede på plass for Alberto Moreno. Foto.  AFP PHOTO / JORGE GUERRERO.

Fotballryktene: – Alberto Moreno signerer for Liverpool mandag

Liverpools andre signering for sommeren kan være timer unna. 

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten.

Pengene sitter løst blant storklubbene, og flere skal forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Mandag ble det klart at Rickie Lambert har signert for Liverpool, som ventet, og nå melder Marca at Alberto Moreno kan være nestemann inn dørene. Avisen skriver at avtalen allerede er i orden og at det kun er formaliteter som gjenstår. Mandag ettermiddag hevder de at spilleren kan bli presentert innen få timer.

Mario Balotelli kan være på vei tilbake til England, men denne gangen har han ikke tenkt seg til Manchester. Milan-stjernen skal ha fått beskjed om at han skal selges i sommer slik at den italienske klubben kan bruke pengene til å fornye troppen. Arsenal er en av klubbene som skal ha fått tilbudet, hevder Daily Mail, men Milan krever 300 millioner kroner i retur. 

Express forteller en annen historie om Balotelli selv om resultatet er det samme. Milan-president Adrioano Galliani skal ha vært i møter med Filippo Inzaghi, som ligger an til å ta over som trener etter Clarence Seedorf. Der har de blitt enige om at Balotelli må selges, men her nevnes en prislapp på 200 millioner kroner. I tillegg nevnes LiverpoolTottenham og Chelsea som mulige destinasjoner.

En annen som kan gjøre comeback i Premier League er Cesc FabregasBarcelona-spilleren er ikke lenger ønsket i klubben, kan det virke som. Interessen er naturligvis stor, men spanjolen skal selv ønske seg tilbake til England. Arsenal skal ifølge Daily Mail ha takket nei til å hente han tilbake. Det har derimot ikke Manchester City. Den spanske avisen Marca melder at en avtale skal allerede være på plass.

Milan er ikke den eneste italienske klubben som vil gjøre noe med troppen i sommer. Byrival Inter har også store planer om å forsterke, og nå vil de forsøke å hente Javier Hernandez til Serie A. Daily Mail skriver at det skal være snakk om et lån som kan bli til en permanent overgang dersom oppholdet er vellykket. «Chicharito» er ikke er ikke den eneste spansktalende spissen ønsket i Inter. Også Fernando Torres står på ønskelisten.

Manchester City ønsker å forsterke den allerede solide midtbanen sin med Portos Fernando. Og ifølge Metro er avtalen allerede i boks i en avtale verdt mellom 120 og 160 millioner kroner. Det er ventet at den defensive midtbanespilleren flyr til Manchester denne uken for å fullføre siste del før det kan offentliggjøres.

Han er ikke den eneste midtbanestjernen City ønsker seg. De lyseblå vil også prøve å hente Frank Lampard på en korttidskontrakt frem til han flytter til USA. Ting tyder på at Chelsea-veteranen ikke får fortsette i klubben, og i helgen ble det rapportert at han allerede hadde blitt enig med New York City FC. Problemet er at sesongstart i MLS ikke er før i mars igjen, og derfor har en korttidsløsning med Chelsea og City dukket opp, skriver Daily Mirror.

Southamptons neste manager ser ut til å bli Ronald Koeman. Express skriver at klubben skal bestemme seg i løpet av denne uken og kan avsløre at dersom Koeman tar over, vil han få et overgangsbudsjett på hele 500 millioner kroner. Denne summen kan øke betraktelig dersom Rickie LambertAdam Lallana, Dejan Lovren, Morgan Schneiderlin og Nathaniel Clyne blir solgt, slik det ryktes.

Det er forøvrig ventet at Lambert blir presentert som Liverpool-spiller mandag etter at spilleren selv bekreftet at den medisinske testen gikk greit.

Harry Redknapp har startet prosessen med å forsterke Queens Park Rangers etter opprykket til Premier League. Nå melder Daily Mail at manageren vil hente Ashley Williams fra Swansea. 29-åringen går inn i sitt siste år i Wales, og klubben skal være villig til å lytte til tilbud. Samme avis skriver også at Luc Castaignos, en nederlandsk spiss som spiller i Twente skal gjennomføre en medisinsk test denne uken.

Steve Bruce ønsker også å forsterke forsvaret i sommer og planlegger å legge inn et bud på rundt 35 millioner kroner for Tottenhams Michael Dawson. Hull prøver også å gjøre låneavtalen med Spurs-eide Jake Livermore permanent, ifølge Daily Mail.

Stoke viser interesse i Diego Capel. Sporting-spilleren er verdt rundt 70 millioner kroner, men Mark Hughes er kun villig til å tilby halvparten, hevder Daily Mail. I tillegg skal «Sparky» ønske seg Liverpools Oussama Assaidi, som også har en prislapp på 70 millioner kroner.

Tiden i Premier League ser ut til å være omme for Damien Duff. 35-åringen er ferdig i Fulham og vil nå avslutte karrieren i Australia i Melbourne City, melder Daily Mail.

Samme avis skriver også at West Ham ønsker seg Genks toppspiss, Jelle VossenSam Allardyce fikk fortsette som sjef så lenge han begynte å spille mer attraktiv fotball, og den bevegelige 25-åringen, som scoret 19 mål forrige sesong, kan passe perfekt inn.