HEFTIG LISTE: Manchetser Uniteds nye manager Louis van Gaal, vil naturlig nok styrke stallen foran neste sesong. Men det kommer til å koste!
HEFTIG LISTE: Manchetser Uniteds nye manager Louis van Gaal, vil naturlig nok styrke stallen foran neste sesong. Men det kommer til å koste!

Fotballryktene: – United og van Gaal skal handle for to milliarder

Fábregas og Koke er på Manchester Uniteds ønskeliste, Shaw er rett rundt hjørnet og Luis Suárez klarer ikke å si nei til Real Madrid. Her er dagens fotballrykter!

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten.

Pengene sitter løst, og flere skal forsterke laget.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Manchester United-manager Louis van Gaal har sett seg ut fem spillere, som han svært gjerne ønsker å hente til Old Trafford i sommervinduet. De fem stjernespillerne det skal være snakk om er Kevin Strootman, Cesc Fábregas, Koke, Mats Hummels og Miranda. I tillegg til de fem, skal Southamptons Luke Shaw være svært nærme en overgang, og ifølge Daily Mail vil stortalentet bli Uniteds eiendom i løpet av noen få dager. De seks spillerne skal være verdt i overkant av to milliarder norske kroner. Lommerusk!

MANCHESTER NESTE? Barcelonas Cesc Fábregas er ønsket på Old Trafford.
MANCHESTER NESTE? Barcelonas Cesc Fábregas er ønsket på Old Trafford.

Samme avis skriver også at Tottenham vil gi Liverpool kamp om Adam Lallana. Lørdag høynet Liverpool budet sitt fra 200 millioner kroner til 250, men nå vurderer altså Spurs og Mauricio Pochettino å smelle 300 millioner kroner i bordet for den engelske landslagsspilleren.

Vi holder oss i Daily Mail. Frank Lampard har fått beskjed om at Chelsea ikke ønsker å forlenge kontrakten hans. Som følge av det, har 35-åringen begynt å se seg om etter andre alternativer, og som så mange andre aldrende fotballproffer har Chelsea-legenden rettet øynene vestover over Atlanterhavet. MLS-klubben New York City, som også skal være interessert i Atlético Madrids David Villa, står visstnok klar med åpne armer, og dermed kan Lampard bli å se i The Big Apple fra i høst av. Sent lørdag kveld meldte dessuten flere medier at Lampard allerede skal ha bestemt seg for å signere for New York City, men dette er i skrivende stund ikke blitt bekreftet.

At Bacary Sagna er ferdig i Arsenal, er en kjent sak for de fleste. Men hvor går veien videre for den hardtarbeidende høyrebacken? The Sun skriver at 31-åringen har avslått konkrete tilbud fra klubber i Dubai og AS Monaco, og at Manchester City nå er franskmannens hovedprioritet. De lyseblå vil ifølge avisen tilby Sagna en ukelønn på småpene 1,5 millioner kroner.

FERDIG I ARSENAL: Men hvor går veien videre for Bacary Sagna?
FERDIG I ARSENAL: Men hvor går veien videre for Bacary Sagna?

Romas sportsdirektør Walter Sabatini har gitt beskjed til Chelsea og Tottenham om at de må punge ut minst 500 millioner kroner hvis de vil hente forsvarsspiller Mehdi Benataia i sommer, skriver Metro.

LEICESTER CITY? Gareth Barry er ønsket av flere klubber.
LEICESTER CITY? Gareth Barry er ønsket av flere klubber.

The Sun skriver at nyopprykkede Leicester vil kjempe hardt for å tilknytte seg Gareth Barrys tjenester fra høsten av. 33-åringens kontrakt med Manchester City utløper i disse dager, og dermed kan midtbanespilleren, som i denne sesongen var på utlån til Everton, forlate klubben gratis. Også West Ham skal være interessert i mannen med 53 landskamper for England.

QPR-manager Harry Redknapp ønsker seg et gjensyn med Liverpool-spiller Glen Johnson. Landslagsbacken har ett år igjen av kontrakten med Merseyside-klubben, og har ikke blitt enige om noen forlengelse. Redknapp, som jobbet med Johnson i både West Ham og Portsmouth, har fått med seg dette, og nå ønsker han altså å hente høyrebacken til London og Queens Park Rangers, skriver Daily Star.

Til slutt tar vi en tur innom Luis Suárez. At Real Madrid er interessert i superspissen er det liten tvil om. Og nå skriver Independent at uruguayaneren skal ha sagt - gjennom sin advokat - at han vil ha store problemer med å si nei dersom de spanske gigantene prøver seg. Så da kommer det kanskje bare an på hvor mye penger Liverpool kan si nei til? Summer opp mot én milliard har blitt nevnt. Skal Real Madrid sette nok en overgangsrekord i sommer? Tiden vil vise...