Leken Lukaku med belgisk lekkerbisken

Belgia testet VM-formen mot Sverige på Friends Arena.

Sverige-Belgia 0-2

Se scoringene øverst - video med tillatelse fra Viasat!

Belgia testet ut VM-formen mot Sverige på mektige Friends Arena søndag, og for formspilleren Romelu Lukaku fortsatte oppturen.

Kraftspissen - som også scoret hat-trick mot Luxembourg i forrige uke - leverte en flott scoring da han på elegant vis skrudde ballen i nettet bak en sjanseløs Andreas Isaksson i Sverige-buret.

Scoringen toppet en god 1. omgang for belgierne, der også Kevin De Bruyne var nære ved å få en vakker scoring på samvittigheten. Lukakus tidligere Chelsea-lagkamerat satte ballen i tverrliggeren.

STJERNEMANNSKAP: Belgia slo Sverige på Friends Arena søndag. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP Photo
STJERNEMANNSKAP: Belgia slo Sverige på Friends Arena søndag. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP Photo

Hazard scoret kampens andre med flott avslutning
I 2. omgang var det en en nåværende Chelsea-spiller som skulle markere seg. Eden Hazard viste fram sin strålende fart og presise fot da han klinket 2-0 i nettet med en flott avslutning.

Belgierne dominerte fullstendig i Sveriges egen lekegrind, og på overtid i 2. omgang leverte De Bruyne sitt andre treff i metallet for kvelden. Denne gangen skjøt vingen i stolpen og ut, og dermed vant bortelaget 2-0.

Belgia skal neste helg møte Tunisia i sin siste treningskamp før VM-start. Mesterskapet starter for deres del mot Algerie 17.juni, og i gruppe H skal de også opp imot Russland og Sør-Korea.