Plutselig dukket bil-logoen opp på himmelen

Ser du hvilket merke det er?

Daniel var våken og kjapt oppe med kameraet da dette dukket opp på himmelen. Det ligner mistenkelig på Lexus-logoen! Foto: Privat.
Daniel var våken og kjapt oppe med kameraet da dette dukket opp på himmelen. Det ligner mistenkelig på Lexus-logoen! Foto: Privat.

Broom feirer 5-års jubileum akkurat nå - og i den forbindelse arrangerer vi en stor konkurranse sammen med Lexus.

Vinneren får disponere en splitter ny Lexus CT 200h resten av året - og alt man trenger å gjøre for å være med er å sende inn et bilde av seg selv sammen med en Lexus, en Lexus-logo - eller noe annet som er Lexus-relatert.

 - Hint fra oven

Bidragene har allerede begynt å strømme inn til Brooms Facebook-side. Her er det mye bra og mye kreativt - og midt blant bidragene også et bilde som virkelig skiller seg ut.

Broom-leser Daniel Solstrand har nemlig fanget det som ser mistenkelig likt Lexus-logoen ut - på himmelen!

- Kanskje et hint fra oven om at det er på tide å bytte bil, skriver Daniel om sitt bidrag til konkurransen. 

 Sjefen vil gjøre unntak

Lexus-sjef Jan Christian Holm lar seg sjarmere av det kreative bidraget - så mye at han vurderer et unntak fra konkurransereglene.

- Vi ba jo egentlig om at man skulle sende inn bilde av seg selv og noe Lexus-relatert. Men i Daniels tilfelle tror jeg sannelig vi må gjøre et unntak. Det har kommet inn veldig mye bra og kreativt så langt, men vi har plass til mye mer. Et lite hint: Det kan jo også være en ide å stikke innom Facebook-siden til Lexus for litt ekstra inspirasjon, sier Holm.

Bli med du også: Klikk i bildet over for å få med deg konkurransereglene.