– Fremmede banket på døren for å få se vår datter

Fotballfrue og mannen snakket ut om tiden som nybakte foreldre.

Det siste halvåret har fotballfrue Caroline Berg Eriksen (27) vært i vinden som aldri før. Det eksploderte rundt bloggen hennes i november i fjor, da hun la ut bilde av kroppen sin kun tre dager etter at hun fødte datteren Nelia.

Denne uken publiserte magasinet StyleMag bilder av Caroline der hun igjen poserer med lite klær.

– Etter at jeg har fått barn er jeg enda mer stolt av kroppen min er før. Nå har jeg jo vært gjennom et svangerskap og en fødsel, og jeg vet hva kvinnekroppen er i stand til.

Forsvarer

Ektemannen Lars- Kristian Eriksen (30) forsvarer Carolines famøse instagram-bilde, han mener kritikken gikk ut av proporsjoner.

– Det er greit at man diskuterer selve temaet og signaler det sender, men jeg syns enkelte går litt for langt og går på person, understreker fotballspilleren.

Ville skjerme

Paret hadde i utgangspunktet bestemt seg for ikke å legge ut bilder av datteren Nelia, som nå er seks måneder gammel, på bloggen, men innså raskt at det ble vanskelig.

– Vi fant etterhvert ut at vi ikke hadde noe valg, sier Lars- Kristian, som beskriver flere episoder paret opplevde som vanskelige.

Ikke ringeklokke

– Det var flere småubehagelige opplevelser. Folk kom hjem på døren vår, og ville snikfotografere henne når vi var ute på byen.

– Nå har ikke vi ringeklokke, men folk banket på døren og spurte om Nelia var våken og om de kunne få hilse på det lille barnet, forteller Caroline.

Sunt kosthold

Både Caroline og Lars- Kristian er svært sportslige, men hevder de ikke har et så strengt kosthold som mange tror.

– Sunn uten å være fanatisk, er det som gjelder for meg, understreker Caroline.

De har ingen planer om å kutte ut alt av karbohydrater i kostholdet til datteren Nelia.

– Hun skal selvfølgelig få smake på alt, men vi vil jo at hun skal ha et sunt kosthold.