SKAL HANDLE: Arséne Wenger vil forsterke Arsenal-stallen i jakten på flere øyeblikk som dette.
SKAL HANDLE: Arséne Wenger vil forsterke Arsenal-stallen i jakten på flere øyeblikk som dette.

Fotballryktene: Wenger får én milliard til spillerkjøp

Arsenal-manageren kan komme til å gå for Benzema og Chambers, mens Manchester United prøver seg på Konoplyanka. Her er dagens fotballrykter!

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten.

Pengene sitter løst blant storklubbene, og flere skal forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Fredag kom nyheten om at Arséne Wenger forlenger kontrakten sin med Arsenal. Lørdag skriver Daily Mail at franskmannen har blitt lovet én milliard kroner til spillerkjøp denne sommeren, og dermed går Gunners-fansen et spennende overgangsvindu i møte. Wenger vil uansett prioritere enkelte posisjoner foran andre, og øverst på ønskelisten står en høyreback, en sentral midtbanespiller og en midtspiss. Schalkes Atsuto Uchida, Southamptons Calum Chambers og Toulouse' Serge Aurier skal være de mest aktuelle høyrebackene, mens Lars Bender i Bayer Leverkusen og SouthamptonMorgan Schneiderlin kan bli den nye midtbanegeneralen på The Emirates. På topp ønsker London-klubben å satse på Real Madrids Karim Benzema og Alvaro Morata.

ARSENAL? Kjøper Arsenal Karim Benzema fra Real Madrid i sommer?
ARSENAL? Kjøper Arsenal Karim Benzema fra Real Madrid i sommer?

Manchester Citys Joleon Lescott har lenge vært linket til West Ham, men etter at kontraktsforhandlingene brøt sammen tidligere i uken, skal Queens Park Rangers ha meldt seg på i kampen om forsvarsspilleren. Daily Mirror skriver at den kontraktløse 31-åringen er nærme en avtale med den nyopprykkede London-klubben.

Rémy Cabella har vært ønsket I Newcastle og på St. James' Park siden Yohan Cabaye forlot klubben i januar. «Skjærene» skal først ha prøvd seg med et bud på drøye 70 millioner kroner, men når skriver The Guardian at franskmannens klubb Montpellier forlanger 50 millioner mer for 24-åringen. Så da gjenstår det å se om eier Mike Ashley åpner lommeboken, for det som etter sigende skal være Newcastles hovedmål i overgangsvinduet denne sommeren.

FERDIG I SPURS? Erik Lamela kostet Tottenham 300 millioner kroner i fjor sommer. Nå kan han være på vei bort fra White Hart Lane.
FERDIG I SPURS? Erik Lamela kostet Tottenham 300 millioner kroner i fjor sommer. Nå kan han være på vei bort fra White Hart Lane.

En annen spiller som kan være på vei til Nordøst-England er colombianske Victor Ibarbo. 24-åringens klubb Cagliari skal være villig til å slippe ha for litt over 80 millioner kroner, noe som i hvert fall ikke høres mye ut for Newcastle-manager Alan Pardew. Spissen skal uansett også være ønsket av blant annet Barcelona og Juventus, skriver Daily Mirror.

Erik Lamela kom til Tottenham fra Roma for 300 millioner kroner i fjor sommer, men etter en middelmådig sesong på White Hart Lane er argentineren allerede på vei vekk. 22-åringens tidligere klubb Roma, er sammen med Napoli, Fiorentina og Perugia interessert i å hente angrepsspilleren tilbake til Italia, skriver Talksport.

Chelseas Thorgan Hazard er ønsket både av Everton og Liverpool. 21-åringen har denne sesongen vært utlånt til Zulte Waregem, der han har gjort sakene sine svært bra. Lørdag skriver Daily Express at lillebroren til noe mer meritterte Eden Hazard også står høyt på ønskelisten til Valencia, som er klare til å gi de to Merseyside-klubbene kamp om belgieren.

Yevhen Konoplyanka - mannen alle trodde skulle bli Liverpool-spiller i januar - er ifølge Talksport høyaktuell for Manchester United. FC Dnipro-spilleren er blitt verdsatt til rundt 120 millioner kroner, og går alt etter planen, spiller ukraineren regelmessig på Old Trafford fra i høst av.