ETTERTRAKTET: Alvaro Vadillo (Real Betis), Marquinhos (PSG) og Mattia De Sciglio (Milan). Foto: Scanpix/montasje
ETTERTRAKTET: Alvaro Vadillo (Real Betis), Marquinhos (PSG) og Mattia De Sciglio (Milan). Foto: Scanpix/montasje

Dette er Europas mest ettertraktede stjerneskudd

Ikke uventet topper en Juventus-stjerne kåringen. Sjekk de største talentene under 21 år og hvem de er ønsket av her.

Sommerens overgangsvindu åpner neste måned.

Europas største klubber er for lengst i gang med jakten på ungt, nytt blod som kan bli sentrale spillere på laget i fremtiden.

Sportsreporterne og ekspertene i den engelske avisen The Daily Mail har i den anledning satt opp sin liste over hvem de mener er Europas mest ettertraktede stjerneskudd for øyeblikket.

Kriteriet for å komme på listen er at spillerne ikke kan være eldre enn 21 år – og for å unngå ytterligere diskusjoner valgte The Daily Mail å ekskludere de største stjernene som til daglig spiller i Premier League.

– Det er et gammelt slagord i Europas ledende klubber som de fremdeles stoler på: Er du god nok, er du gammel nok. På kontinentet har unge stjerner dominert kamper og inspirert fansen gjennom hele sesongen. Premier League-klubbene er i ferd med å plukke ut sine hovedmål på overgangsmarkedet, og i den anledning har Sportsmail rangert de heteste talentene på det europeiske markedet, skriver Daily Mails sportsredaksjon om sin kåring.

Avisen har finsiktet ryktebørsen og plukket ut de klubbene som kan være mest aktuelle dersom stjerneskuddene skulle flytte på seg i sommer. Samtidig har de forsøkt seg på en eventuell overgangssum for Europas mest ettertraktede talenter.

Her er Europas mest ettertraktede talenter:*
*Spillerne kan ikke være eldre enn 21 år. Unge spillere i Premier League er ekskludert fra listen

20. Stephan El Shaarawy (Milan)
Koblet til: Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Napoli og Torino. Har fått en prislapp på 250 millioner kroner.

19. Paulo Dybala (Palermo)
Koblet til: Barcelona, Juventus, Inter Milan og Manchester City. Tenåringen fra Argentina har fått en prisantydning på rundt 120 mill. kroner.

18. Ali Adnan (Rizespor)
Koblet til: Arsenal, Liverpool, Sevilla, Borussia Dortmund og Galatasaray. En eventuell budrunde vil starte på 80 millioner kroner.

17. Alvaro Vadillo (Real Betis)
Koblet til: Tottenham og Arsenal har allerede kommet med en konkret henvendelse. I kulissene lurer Real Madrid, Liverpool, West Brom og Malaga. Betis vil trolig ikke kreve mer enn 60 mill. kroner for å gi slip på stortalentet.

16. Zakaria Bakkali (PSV)
Koblet til: Liverpool og Arsenal har ved flere anledninger sendt speidere for å se stjerneskuddet i aksjon for PSV. Spilleren vil for øyeblikket ikke forlenge sin kontrakt med PSV og det er forventet at storklubbene vil legge inn offisielle bud i løpet av kort tid. En eventuell prislapp er foreløpig ikke kjent.

15. Mattia De Sciglio (Milan)
Koblet til: Manchester United og Real Madrid skal lenge hatt spilleren på ønskelisten. Arsenal vurderer også bud på høyrebacken som er verdsatt til rundt 180 mill. kroner.

14. Kurt Zouma (St Etienne)
Koblet til: Er utlånt til fransk fotball fra Chelsea, og det er forventet at Chelsea ikke vil gi slipp på juvelen med det første. Bayern München ryktes imidlertid å være villig til å legge 100 millioner kroner på bordet for å sikre seg 19-åringen i sommer.

13. Hakan Calhanoglu (Hamburg)
Koblet til: Bayer Leverkusen har gjort interessen offentlig, men bade Chelsea og Bayern München skal ha playmakeren på sin ønskeliste. 20-åringen vil trolig koste over 100 mill. kroner i overgangssum.

12. Marquinhos (PSG)
Koblet til: Barcelona regnes som storfavoritt til å stikke av med underskriften til forsvarsspilleren med brasiliansk pass. Spanske medier har hevdet at PSG og Barcelona alllerede er enig om en overgangssum som har en totalramme på 400 millioner kroner basert på antall kamper.

11. Viktor Fischer (Ajax)
Koblet til: På radaren til flere av Europas største klubber. Verken Barcelona, Inter Milan, Manchester United, Liverpool eller Arsenal vil bli skremt av prislappen på rundt 120 mill. kroner.

10. Jese Rodriguez (Real Madrid)
Koblet til: Er trolig først og fremst tilgjengelig på lån neste sesong, ettersom Real Madrid ikke har noen planer om å selge den 21 år gamle kantsspilleren. Napoli regnes som favoritt til å hente den offensive spilleren på lån.

9. Marco Verratti (PSG)
Koblet til: Juventus ønsker å hente midtbanespilleren Verratti tilbake til Italia. Men Serie A-giganten får konkurranse fra både Roma, Chelsea og Arsenal. PSG vil trolig ikke selge dersom de får et bud på 220 mill. kroner eller høyere.

8. Julian Draxler (Schalke)
Koblet til: Arsenal, Manchester City, United, Liverpool, Chelsea og Bayern München er alle interesserte, men Draxler har gjort det klart at han har planer om å bli værende i Schalke i ytterligere ett år.

7. Florian Thauvin (Marseille)
Koblet til: Speidere fra Chelsea, Newcastle og Arsenal har figurert hyppig på Marseilles kamper denne sesongen. PSG skal også være ute etter den lynraske 21-åringen som kan koste så mye som 130 mill. kroner i overgangssum.

6. Ricardo Rodriguez (Wolfsburg)
Koblet til: Ifølge ryktebørsen er sveitseren ønsket av de fleste storklubbene i Europa. Verdsatt til 150 mill. kroner, men et godt VM-sluttspill for Sveits vil trolig få overgangssummen til å skyte i taket.

5. Lucas Moura (PSG)
Koblet til: Stod lenge på ønskelisten til Manchester United da Sir Alex Ferguson var manager på Old Trafford. Dersom PSG byr på Chelseas Eden Hazard, kan de være villig til å gi slipp på Moura. Manchester United skal fremdeles være interessert. Det er Juventus. En eventuell overgangssum er ikke kjent.

4. Raphael Varane (Real Madrid)
Koblet til: Europas største klubber ligger alle paddeflate etter Varane, men Real Madrid vil ikke selge. Manchester United, Chelsea og Manchester City skal alle ha lagt inn bud, men fått til svar at forsvarsspilleren ikke er til salg – uansett pris.

3. Mario Götze (Bayern Munich)
Koblet til: Skal ikke være helt fornøyd med situasjonen i Bayern München for øyeblikket. Alle de pengesterke klubbene i Europa følger situasjonen nøye, men Pep Guardiola vil trolig nekte å kvitte seg med 21-åringen.

2. Thibaut Courtois (Atletico Madrid)
Koblet til: Atletico Madrids stjernekeeper er Chelseas eiendom, og London-klubben vil ikke selge det som trolig er verdens største keepertalent for øyeblikket.

1. Paul Pogba (Juventus)
Koblet til: For å sikre seg Pogba må det først og fremst legges hundrevis av euro på bordet. Både Real Madrid, PSG, Manchester City og Chelsea skal være villig til å by over 400 millioner kroner for den franske midtbanestjernen som nylig herjet med Norge. Spørsmålet er om Juventus vil selge, eller om Pogbas omstridte agent Mino Raiola vil tvinge frem en overgang igjen. Pogba topper uansett listen over det The Daily Mail mener er Europas mest ettertraktede stjerneskudd for øyeblikket.

DEBATT:
Hvilke av disse spillerne ville du hatt til din klubb? Ta debatten i kommentarfeltet under!