Her finner Michael (31) et lik i Skogbygda i Nes

SKOGBYGD (TV 2): Onsdag kveld fant Michael Winger en død person ved Skogbygda i Akershus.  Han hevder selv at han er klarsynt.

Klokken 22.00 i går kveld ringer Michael Winger til politiet. Han har akkurat funnet et lik i skogen på Nes i Akershus.

Winger hevder selv at han er klarsynt, og for en uke siden ble han involvert i søket etter den savnede Frank Andre Gundersen. 

Fant død person

Den selvutnevnte klarsynte mannen hevder han på forhånd hadde sett for seg området der personen lå død. Han dro derfor ut for å lete i et skogsområde i Skogbygda sammen med hundefører Erlend Laupsa. 

Klokken 22.00 onsdag kveld fant han en død person i skogen. 

Winger meldte deretter funnet til politiet som rykket ut til stedet.

Se Wingers private videoopptak fra funnstedet øverst i saken.

Politiet: – Takknemlig for tips

Politiadvokat i Romerike politidistrikt, Haris Hrenovica, ønsker ikke å gå nærmere inn på omstendighetene rundt tipset politiet fikk i saken.

– Vi er takknemlige for tipset som gjorde at vi fant liket av vedkommende, men utover det har jeg ingen mulighet til å kommentere nærmere hvem som har kommet med tipset, sier Hrenovica til TV 2.

Familien til den savnede Frank Andre Gundersen er varslet om likfunnet. Familiens bistandsadvokat Trude Marie Wold bekrefter til TV 2 at hun har vært i kontakt med familien.

– Vi avventer nærmere beskjed fra politiet, sier hun.

Frank André Gundersen skal sist sett mandag 5. eller tirsdag 6. mai. Han gikk da langs Sjølivegen i retning en Joker-butikk i Skogbygda i Nes.

Siktet for drap

Politiet siktet tidligere denne uken to menn i 20-årene for drap. De mener de to mennene skal ha tatt livet av Gundersen i et bolighus i Skogbygd i tidsrommet 2.-5. mai.

De to mennene er varetektsfengslet i fire uker, hvorav to uker i full isolasjon. Begge nekter straffskyld.