– Zlatan scorer ofte slik, og det samme gjør jeg

Tim André Nilsen ble den store helten med sin kunstscoring mot Sandnes Ulf.

Sogndal-Sandnes Ulf 1-0

Sandnes Ulf måtte spille innspurten i søndagens eliteseriekamp borte mot Sogndal med ti mann. Da dukket Tim André Nilsen opp og ordnet 1-0 til vertene på spenstig vis.

Se målet over!

Det som lenge var en tam kamp mellom to lag på nedre halvdel av tabellen utviklet seg stort da sluttminuttene kom. Sandnes Ulf-angriper Diego Rubio fikk marsjordre etter to gule kort med fem minutter igjen å spille, noe som var starten på en dramatisk sluttspurt.

For to og et halvt minutt inn i tilleggstiden klarte ikke Sandnes Ulf å holde nullen lenger.

Kristian Opseth presset høyt og vant ballen fra Sandnes-forsvaret. Videre slo han ballen inn i feltet, hvor Nilsen kom stormende. På ganske merkelig, men også meget vakkert vis kastet innbytteren seg fremover og møtte ballen med foten i en flat variant av et brassespark. Hannes Halldórsson måtte se at ballen gled inn i nettmaskene bak ham.

– Zlatan Ibrahimovic er forbiildet. Zlatan er «cocky». Han vet han er god og lever opp til det. Jeg er litt den samme typen, og spør du karene i garderoben vil de si at jeg også er «cocky». Jeg har selvtillit, sier målscorer Nilsen til Sogn Avis.

– Zlatan scorer ofte slik, og det samme gjør jeg. Jeg øver mye på det på trening, og da kommer det av seg selv også i kampene, fortsetter målscoreren.

Det gjør at Sandnes Ulf, som ikke har vunnet i eliteserien siden Stabæk ble slått 2-1 i slutten av april, ligger helt sist. Laget har like mange poeng som Haugesund, men målforskjellen 9-20 utgjør forskjellen. For Sogndals del betyr trepoengeren at laget har 14 poeng og 10.-plass. (©NTB)