LEGGER BÅND PÅ SPILLERNE: Roy Hodgson vil nekte spillerne å forlate treningsfeltet for å dra på medisinsk sjekk eller forhandle med klubber. Foto: NTB/Scanpix.
LEGGER BÅND PÅ SPILLERNE: Roy Hodgson vil nekte spillerne å forlate treningsfeltet for å dra på medisinsk sjekk eller forhandle med klubber. Foto: NTB/Scanpix.

Hodgson nekter agenter adgang på Englands treningsfelt

England-sjefen vil ha minst mulig forstyrrelser under VM-forberedelsene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Englands landslagssjef, Roy Hodgson, gjør alt han kan for at spillerne skal ha fokus på rett plass før og under sommerens VM.

Nå har landslagssjefen utestengt alle agenter fra Englands treningsområder slik at mulig overgangssnakk ikke skal ødelegge for spillerne.

Spillere som Luke Shaw går en usikker sommer i møte med interesse fra flere storklubber, men Hodgson er klar på når spillerne er sammen, er det kun England det handler om - ikke noe annet.

Se privatlandskampen mellom England og Peru på TV 2 Sport Premium eller Sumo fredag kl. 21.00.

Den tidligere Fulham- og Liverpool-manageren legger til at dersom en agent behøver å få kontakt med en spiller, må det skje på spillerens fritid. England returnerte nettopp fra en treningsleir i Portugal, og skal nå fortsette forberedelsene på St. Georges' Park.

Deretter venter en treningskamp mot Peru. Etter det for spillerne en siste sjanse til å treffe familien før de setter seg på flyet i retning Brasil.

Hodgson sier likevel at han ikke kommer til å være så streng at han muligens kan ødelegge en overgang.

– Dette betyr ikke at jeg kommer til å gå så langt at dersom vi er i Miami, og en spiller sier han må på medisinsk test etter trening, så kommer jeg til å si nei. 

– Det jeg sier er at jeg ikke vil ha agenter som kommer til vår treningsleir. Jeg vil ikke ha spillere som forlater leiren for å snakke med klubber eller agenter, og jeg vil ikke ha spillere som forlater leiren for å dra på medisinsk sjekk, sier han ifølge The Guardian.

Hodgson legger til at han fremdeles ikke har bestemt seg for om han vil starte med førsteelleveren sin i treningskampen mot Peru.

Hva synes du om Hodgsons plan for å unngå forstyrrelser? Si din mening i kommentarfeltet.