Moren til Pamela sjokkert etter sexovergrep-avsløring

– Det er helt forferdelig, sier Carol Anderson om at datteren ble misbrukt som 6-åring.

Den tidligere Playboy-modellen og «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (46) fortalte under filmfestivalen i Cannes at hun ble utsatt for en rekke seksuelle overgrep som barn.

Avsløringen kom i forbindelse med at Pamela lanserte sin nye veldedige organisasjon som støtter de sårbare i samfunnet og dyrenes rettigheter.

Pamela fortalte at det var en kvinnelige barnevakt som forgrep seg på henne i fire år uten at noen fikk vite det.

Moren visste ingenting

– Det er forferdelig at hun følte at hun ikke kunne fortelle hva hun gikk gjennom, sier Carol Anderson (65) til den engelske avisen Mailonline.

Moren har fått politiet til å se nærmere på saken og politiet i omerådet hun vokste opp i Canada bekrefter til den kanadiske TV-kanalen CTV at en etterforsker vil kontakt Pamela.

Pamela fortalte også i Cannes at hun som 12-åring ble voldtatt av sin daværende kjærestes bror på 25 år og at kjæresten også gruppevoldtok henne sammen med seks kompiser. Se den sterke videoen over.

– Dette kom som et fullstendig sjokk. Det som har rammet Pamela er forferdelig, sier moren.

– Ikke ta det personlig

Hun forteller til Mailonline at hun ikke har pratet med datteren, men fikk en e-post fra henne:

– Hun skrev at jeg ikke skulle ta det personlig og at hun elsket meg, sier hun og tilføyer:

– Min sønn Gerry gråt i flere timer. Jeg har aldri sett han gråte så mye. Det føles som man ikke har gjort jobben med å beskytte Pamela.

Carol forteller også at hun i den perioden Pamela ble utsatt for overgrep gikk gjennom en vanskelig periode selv med eggstokkreft. 

– Det var en vanskelig tid. Legene trodde jeg ikke skulle være i denne verden særlig lenge, sier Carol.