TUNG SESONG: Det endte med nedrykk for John Arne Riise og Fulham. Nå bekrefter klubben at nordmannen er ferdig på Craven Cottage.
TUNG SESONG: Det endte med nedrykk for John Arne Riise og Fulham. Nå bekrefter klubben at nordmannen er ferdig på Craven Cottage.

Riise ferdig i Fulham

Fulham bekrefter at nordmannen ikke blir værende i klubben.

Fulham bekrefter på sine nettsider at John Arne Riise (33) er ferdig i klubben. Nordmannens kontrakt går ut etter denne sesongen.

Hans siste kamp ble 1-4-tapet borte mot Stoke den 3. mai, og det var også hans kamp nummer 100 for London-klubben. 

Nå må venstrebacken ut på klubbjakt etter en sesong som endte med Fulham-nedrykk. Det er han langt fra alene om, for Fulham har frigitt en rekke spillere som er ute av kontrakt.

Flere profiler forlater klubben

Damien Duff er ferdig etter fem år i Fulham, og det er også Steven Sidwell. Men midtbaneterrieren kommer ikke til å ha problemer med å finne seg en ny klubb, etter en sesong der han scoret sju mål på 38 kamper for Fulham. Det gjorde Sidwell til klubbens toppscorer.

Giorgos Karagounis, Mahamadou Diarra, Derek Boateng, Matthew Briggs og John Heitinga må også finne seg nye klubber. 

En Tippeliga-kjenning har også forlatt Fulham. Josh Pritchard, som forrige sesong var på lån til Tromsø, er blant de unge spillerne som er sluppet av klubben.

På utdrikningslag

For Riises del er det sikkert en fin dag selv om Fulham har offentliggjort listen over hvilke spillere som ikke får fortsette i klubben. 

Både han og forloveden Louise Angelica Markussen (23) er i Paris for sine utdrikningslag. 33-åringen skal gifte seg med sin utkårede i Nordberg kirke i Oslo neste lørdag.