SNAKKER: Jenny Skavlan  på rosa løper før Mamma Mia forestillingen for Rosa Sløyfe i 2009. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
SNAKKER: Jenny Skavlan  på rosa løper før Mamma Mia forestillingen for Rosa Sløyfe i 2009. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix

Jenny Skavlan: – Alle kortene må på bordet

Jenny Skavlan svarer på beskyldningene om hun har mottatt «grumsete» vennetjenester av redaktør-venninnen Vanessa Rudjord.

Jenny Skavlan svarte torsdag kveld på beskyldningene om at hun har mottatt vennetjenester av sin nære venninne og redaktør Vanessa Rudjord i motemagasinet Costume.

Nære relasjoner

Tidligere denne måneden ble bladet Costume klagd inn til PFU for brudd på Vær varsom plakaten etter at Rudjord valgte å gi sin gode venninne Jenny Skavlan en 18 siders lang artikkel om hennes nye bikinikolleksjon. Rudjords nære venninne Pia Tjelta fikk også massiv dekning i bladet da hun skulle lansere sin kolleksjon.

Etter visningen av Skavlans bikini-kolleksjon på Tjuvholmen torsdag kveld svarte Jenny på TV 2's spørsmål.

– Føler du at du har fått en vennetjeneste?

– Nei, det gjør jeg ikke. Absolutt ikke. Dette er jo ikke mellom meg og Vanessa, det er jo mange flere parter involvert. Vi har jo et pressebyrå vi jobber tett med og selve merket. De er de som i utgangtspunktet har funnet ut hvilken vei vi skal gå. Ikke meg og Vanessa.

– Forstår du at det kommer reaksjoner?

– Ja, når ikke alt er helt klart. Jeg synes det er viktig jeg at alle bransjer må legge alle kortene på bordet. Når det er noe folk stusser over så synes jeg det er mye bedre å ta tak i det også får man forklart seg også er man ferdig med det i stedet for at folk skal stusse over det over lengre tid.

Jenny synes det er greit at det ryddes opp i bransjen.

– Jeg tror nok det er mange bransjer som har lignende problemer, hvis det er et problem. Jeg ser det som ganske vanskelig å unngå. Nå tror jeg PFU og Costume skal gå grundig gjennom dette så får vi se hva de ender opp med.

Ektemannen Thomas Gullestad var også tilstede på visningen, nesten litt fornøyd.

STØTTER KONA: Jenny Skavlan og Thomas
STØTTER KONA: Jenny Skavlan og Thomas "Fingern" Gullestad ankommer Costume Awards 2014. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

– Det er jo veldig bra PR da og det er jo ikke Jenny sin feil. Det er ingens feil, forklarer han til TV 2.

– Er motebransjen en venninnegjeng?

– Helt sikkert. Jeg føler hele Norge er en venninnegjeng jeg. Man jobber sammen med folk man kjenner hele tiden fordi bransjer er som regel ganske små. Så de linjene der er nok litt «blured».