HENTET I JANUAR: Men Jo Inge Berget har slitt både med spilletid og med å komme med i kamptroppen til Cardiff. Nå melder DT at profflivet er over omtrent like . 
Foto: Pete Thomas / Cardiff City FC / NTB scanpix
HENTET I JANUAR: Men Jo Inge Berget har slitt både med spilletid og med å komme med i kamptroppen til Cardiff. Nå melder DT at profflivet er over omtrent like . Foto: Pete Thomas / Cardiff City FC / NTB scanpix

– Jo Inge Berget på vei til Strømsgodset

Ifølge DT kan Cardiff-marerittet snart være over.

Ifølge Drammens Tidende jobber Godset med å hente Jo Inge Berget tilbake til Drammen.

Lokalavisen skriver at klubben og spissen er enige om de personlige betingelsene, og at det som nå gjenstår er at klubbene blir enige om en overgangssum.

Berget selv skal ha et ønske om å returnere til Drammen, skriver DT. Han spilte for Godset i 2010-sesongen og første halvdel av 2011-sesongen. 

Da var han i klubben på lån fra Udinese, men han forlot Drammen da Molde kjøpte ham ut av kontrakten med den italienske klubben.

Fiasko-opphold

Nå ser det ut til at Berget er i ferd med å legge nok et mislykket utenlandsopphold bak seg.

23-åringen har knapt fått spilletid under Ole Gunnar Solskjær i Cardiff. I Premier League fikk han kun ett innhopp, da han erstatter Frazier Campbell med elleve minutter igjen av 0-4-tapet hjemme for Hull.

I FA-cupen fikk han én kamp fra start. Da tapte Cardiff 1-2 hjemme for Wigan, og Berget ble byttet ut etter 61 minutter.

– Har ikke pratet med Jo Inge
– Jeg har ikke pratet med Jo Inge Berget i det hele tatt. Alle spillere som er utenlandsproffer og som er aktuelle for å komme hjem, vil bli linket til oss. Om Jo Inge Berget vil spille for Strømsgodset så er han selvfølelig høyaktuell, men vi ser på det som veldig usannsynlig, sa trener Ronny Deila til DT da Godset trente torsdag.