– Han skal ikke dele rom med meg!

Nils Vogt og Sven Nordin insisterer på egne rom under turneen de to snart skal legge ut på.

Til høsten legger Nils Vogt (66) og Sven Nordin (57) ut på turné med Riksteatret og setter opp forestillingen «Litt av et par».

De gleder seg til å reise landet rundt, og er glade for at de slipper å dele rom.

– Sven har fått i kontrakten at han ikke skal dele rom med meg og det er jeg jævla glad for, ler Vogt.

– Jeg skal vurdere å bo på samme hotell, fleiper Nordin.

– Jeg tror det kommer til å bli utrolig hyggelig å reise på turne. Nils og jeg vi kjenner hverandre godt , så det skal bli kos å reise rundt i Norge å bo på hyggelige hoteller. Men hvert vårt rom det skal vi ha, poengterer han videre til TV 2.

Omfattende turné

Sven Nordin og Nils Vogt har vært på tur sammen før, men dette blir første gang de reiser sammen over en lengre periode. 

Gutta skal innom 50 forkjellige steder i Norge utover høsten og spille fra 2. oktober og helt frem til 20.desember. 

Deres to utvalgte, Torhild Strand til Sven og Marianne Arnesen til Nils,  er også gode venner og de kommer til å møte de to innimellom iløpet av turnéen.

– De får lov å komme på besøk til noen utvalgte steder, de må komme å menge seg litt av og til. Det får de lov til, sier Nils Vogt til TV 2. 

Velopplagt komedieteam

I stykket «Litt av et par» blir Felix (Nils Vogt), kastet ut av sin kone, og i sin fortvilelse oppsøker han sin gode venn Oscar (Sven Nordin), og ber om å få bo hos ham. Oscar har stor leilighet, mange venner, og liker å spille poker og hygge seg.

– De kommer i noen skikkelige konflikter, som et gammelt ektepar så krangler de sammen. Begge er fraskilt og når du ser karrakterene våre krangle, så skjønner du hvorfor de ble skilt, avslutter Nils Vogt til TV 2. 

«Litt av et par» har premiere i Nydalen 2. oktober.