TIL ANGREP: Slåssing skjer også blant stjernene. Her ser du noen av episodene man sent vil glemme. Foto: All Over Press.
TIL ANGREP: Slåssing skjer også blant stjernene. Her ser du noen av episodene man sent vil glemme. Foto: All Over Press.

Her er de ti verste angrepene som sjokkerte kjendisverdenen

Beyonce-søsterens angrep på svogeren er ikke det første sjokkerende angrepet i stjerneverdenen.

Det amerikanske nettstedet TMZ publiserte mandag videoen som har gått som en farsott verden over - den viser nemlig Solange Knowles (27), Beyoncés (32) lillesøster, som går til angrep på Jay-Z (44) i heisen på Standard Hotel i New York i forrige uke.

Solange er tydelig rasende, og en hel verden har i etterkant spekulert i hva som kan ha forårsaket den uheldige episoden.

Men 27-åringen er likevel ikke den eneste som har fått et hissig øyeblikk foreviget i verdenspressen.

Her er ti smertefulle øyeblikk fra kjendisverdenen:

UTE AV KONTROLL: Britney Spears gikk til angrep med paraply. Foto: All Over Press
UTE AV KONTROLL: Britney Spears gikk til angrep med paraply. Foto: All Over Press

1. I perioden 2007-2008 rakk Britney Spears å bli innlagt to ganger ved et psykiatrisk sykehus, miste omsorgsretten til barna, barbere hodet sitt og angripe en fotograf med en paraply. Sistnevnte episode oppstodda Britney skulle besøke sin eksmann Kevin Federline i San Fernando. Hun ringte på døren til Kevin tre ganger, men ingen åpnet opp for henne. Da ble Britney så frustrert at hun tok ut en paraply fra bilen og jaget de fremmøtte paparazzifotografene. Deretter gikk hun amok med paraplyen på en bil som tilhørte en av paparazzifotografene.

2. Da Kim Kardashian og Kanye West var på vei inn til en kiropraktor i Beverly Hills i januar i år, skal en 18-åring ha slengt rasistiske meldinger - inkludert «nigger lover» - til Kardashian og West. Superstjernen tente på alle plugger, og stormet inn på kontoret hvor han 18-åringen med over 30 slag.

«Offeret» svarte ikke overraskende på voldsbruken med å saksøke West, men har nå trukket tilbake søksmålet etter at man kom til enighet om en sum på 250.000 dollar (1,5 millioner kroner) utenfor rettsystemet.

Episoden føyer seg inn i rekken av negative oppslag om Kanye West, som måneder i forveien siden angrep en papparazzi-fotograf utenfor LAX-flyplassen i Los Angeles.

3. Da Red Hot Chili Pepper-stjernen Anthony Kiedis ankom et hotell i Philadelphia  i fjor sommer, ble han stoppet i døren. Rolling Stones var på vei ut av det samme hotellet, hvilket skapte problemer for den amerikanske sangeren. Sikkerhetsvakten trodde at Kiedis bare var en ivrig fan og nektet dermed å slippe ham inn på hotellet. Dette gjorde Kiedis så rasende at han dyttet til livvakten som deretter kastet seg over vokalisten i sinne. Hendelsen endte så i slagsmål mellom Kiedis og livvakten. 

4. I 2012 ble Halle Berrys eksmann Gabriel Aubry arrestert for å ha banket opp skuespillerinnens nye forlovede. Dette skjedde da Aubry skulle levere datteren Nahla til moren. Olivier hadde et raskt sykehusopphold, og bilder av Gabriels blå øye gikk verden rundt. Berry fikk innvilget sin forespørsel om å ilegge eksen besøksforbud etter hendelsen.

FORSLÅTT: Gabriel Aubry (til venstre) så slik ut etter å ha havnet i slåsskamp med Halle Berrys forlovede Olivier Martinez. Sistnevnte havnet på sykehus. Foto: All Over Press/FameFlynet
FORSLÅTT: Gabriel Aubry (til venstre) så slik ut etter å ha havnet i slåsskamp med Halle Berrys forlovede Olivier Martinez. Sistnevnte havnet på sykehus. Foto: All Over Press/FameFlynet

5. Paparazzi-fotograf Jose Osmin Hernandez Duran saksøkte popstjernen Justin Bieber etter et angivelig overfall i 2013 på et kjøpesenter. Hernandez hevdet i søksmålet at Bieber angrep ham etter han og kjæresten Selena Gomez hadde vært en tur på kino. Bieber skal ha kommet ut av bilen sin og løpt etter paparazzifotografen og avlevert et par karatespark i fotografens bryst før han slo ham i ansiktet. Historien ble raskt spredt til alle verdens medier.

 

6. Zac Efron havnet i slåsskamp da han havnet i et utrygt område i Los Angeles kalt skid row area. Den 26 år gamle skuespilleren gikk tom for bensin og mens de satt i bilen kastet de en flaske ut av vinduet. Flasken havnet nær en gruppe mennesker som trodde han mente å kaste den på dem, og det brøt dermed ut en krangel. Zacs livvakt skal ha blitt angrepet av to personer og da han prøvde å hjelpe til skal også han ha blitt slått ned. Det var politiet som til slutt fikk stoppet slåsskampen.

I RETTEN; Sangeren Chris Brown ble idømt fem år prøvetid og 180 dager samfunsstraff etter å ha banket opp sin daværende kjæreste Rihanna. Foto: FameFlynet
I RETTEN; Sangeren Chris Brown ble idømt fem år prøvetid og 180 dager samfunsstraff etter å ha banket opp sin daværende kjæreste Rihanna. Foto: FameFlynet

7. R&B-stjernen Chris Brown slapp fengsel, men ble idømt fem år prøvetid og 180 dager samfunnsstraff for å ha truet og banket ekskjæresten, superstjernen Rihanna, til blods 8. februar 2009. I etterkant har han blitt anmeldt for voldsepisoder opptil flere ganger. I 2013 fikk artisten bland annet problemer da han ble anmeldt etter en voldsepisode utenfor et hotell i New York hvor han skal ha slått til en mann i ansiktet etter at mannen ønsket å ta et bilde av han.

8. I 2009 ble bokselegenden Mike Tyson arrestert for å ha slått til en fotograf. Slagsmålet fant sted ved flyplassen i Los Angeles.  Tyson ble fotfulgt av minst en paparazzi, som tok bilder av den tidligere verdensmesteren da han gikk mot terminalen. Etter at fotografen kom i skade for å dytte til Tyson, lappet den tidligere tungvektsmesteren til ham. Ifølge Mike Tysons talsmenn skal Tyson ha handlet i selvforsvar for å beskytte barnet. Han gikk til motanmeldelse av fotografen, som også ble innbragt av politiet da var ute av sykehuset. 

9. Lily Allen ble arrestert etter at hun kung fu-sparket flere paparazzier i London i 2007. Sangeren skal ha banket opp flere paparazzier utenfor en nattklubb i London 12. mars. Sangerinnen skal ha sparket og slått minst to fotografer. Allen ble sluppet fri mot kausjon, etter at hun hadde avgitt fingeravtrykk og DNA-prøver på en politistasjon i West End.

10. Skuespiller Kristen Bell gikk amok da hun ble forfulgt av paparazzi-fotografer på LAX flyplass i Los Angeles i november i fjor. Hun kastet seg over en av fotografene og slo ham hard ti ansiktet med vesken. Øyeblikket ble selvsagt foreviget av øvrige fotografer på stedet.