Legger seg flat etter å ha dyttet til tilskuer

– Jeg beklager, sier Nacor Medina.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kokte over for Elverum-spiller Nacor Medina i onsdagens sluttspillfinale mot Bækkelaget. Medina fikk rødt kort etter en situasjon på banen, men svensken roet seg ikke ned da han satte seg på tribunen.

Til Østlendingen sier Medina at han ble sparket i ryggen av en tilskuer. Torsdag kom klubben med en pressemelding etter å ha fått klarhet i situasjonen. Elverum skriver at «det er nå brakt på det rene at Nacor dytter denne tilskueren i frustrasjon»

– Jeg legger meg helt flat for det jeg har gjort. Både i situasjonen på banen og på tribunen reagerer jeg på en måte som ikke skal skje på eller utenfor en håndballbane, sier Medina i pressemeldingen.

Norges Håndballforbunds reglement åpner for en direkte utestengelse av Medina, men det er lite trolig at det skjer.

– Dersom påtalenemda finner ut at de ønsker å få saken vurdert opp mot en øyeblikkelig suspensjon, så kan vi gjennomføre det i henhold til lovverket. Men da må bevisene være så gode at vi kan behandle saken uten at han får sjanse til å uttale seg, forklarer leder for domskomiteen Inge Torstad til TV 2.

Medina har en rufsete historie på håndballbanen. Han har tidligere slått til en spiller, samt spyttet på en annen.

– Jeg observerer at flere lurer på om jeg har et sinneproblem etter noen uheldige episoder i Sverige. Jeg vil si at den tiden har jeg lagt bak meg. Det som skjedde onsdag er en reaksjon i kampens hete. Jeg elsker å spille håndball og det å vinne håndballkamper med Elverum. I en slik finale betyr det alt for meg å vinne og at vi sikrer oss plass i EHF-cupen neste sesong, sier Medina.

– Når det er sagt så skal jeg aldri, i noen situasjon, reagere på den måten jeg gjør. Jeg beklager til den nevnte tilskuer, Bækkelaget, mine lagkamerater/støtteapparat og ikke minst våre fantastiske supportere for oppførselen min i går.