PÅ PLASS I USA: Kicker Håvard Rugland håper å få sjansen i NFL. Her fra et treningsopphold med Detroit Lions.   Leon Halip/Getty Images/AFP
PÅ PLASS I USA: Kicker Håvard Rugland håper å få sjansen i NFL. Her fra et treningsopphold med Detroit Lions. Leon Halip/Getty Images/AFP

Rugland til USA i håp om NFL-kontrakt

Nordmannen fortsetter jakten på drømmen.

Håvard Rugland fra Stavanger lever fortsatt i håpet om å få en kontrakt med et lag i den amerikanske fotball-ligaen NFL.

Kickeren, som har fått kallenavnet «Kickalicious», har igjen tatt turen over Atlanterhavet i håp om å realisere drømmen.

Manager Kevin Skabo bekrefter til TV 2 at Rugland har dratt til San Diego i California. Der vil 29-åringen trene og være tilgjengelig dersom muligheten for prøvespill byr seg.

Rugland har tidligere vært svært nær en kontrakt med Detroit Lions. Nordmannen spilte i sesongoppkjøringen til Lions, men fikk ikke kontrakt med laget da den endelige stallen skulle spikres.

Draften i NFL ble gjennomført denne helgen, og i kjølvannet har flere lag plukket opp nye kickere.

Sjansene for at Rugland klarer å sikre seg en kontrakt denne sesongen minsker, men Green Bay Packers og San Diego Chargers er to lag som ikke har plukket ny kicker.

Rugland har tidligere prøvespilt for både Packers og Chargers.