FERDIG PÅ LANDSLAGET: Ashley Cole gir seg på det engelske landslaget etter det ble klart at han ikke får være med til Brasil. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
FERDIG PÅ LANDSLAGET: Ashley Cole gir seg på det engelske landslaget etter det ble klart at han ikke får være med til Brasil. Foto: REUTERS/Rebecca Naden

Ashley Cole får ikke bli med England til Brasil

Nå har Chelsea-backen bestemt seg for å gi seg på landslaget.

Ashley Cole gir seg på det engelske landslaget. Det bekrefter 33-åringen selv på Twitter-kontoen sin.

Da hadde blant annet The Telegraph allerede meldt at Roy Hodgson kom til å utelate venstrebacken fra VM-troppen.

– Jeg fikk telefonen fra Roy, og jeg er enig i at England-laget bør bestå av unge spillere. Jeg tror det beste er å gi seg på landslaget nå, skriver han på Twitter.

– Vi har en flott manager og lag, og jeg ønsker dem bare suksess. Jeg skal støtte dem som en skikkelig fan. 

Tidligere søndag kveld skrev Telegraph at Hodgson hadde informert Cole om at han kom til å bli utelatt fra VM-troppen. 

Den endelige troppen er fremdeles ikke klar, men ting kan tyde på at det Leighton Baines og Luke Shaw som skal være venstrebacker. 

– Baines og Shaw er gode spillere. Det har de vist denne sesongen. De er fremtiden til dette landet. Det var en glede å spille 107 landskamper, skriver Cole videre. Få minutter etter ble meldingen fjernet.

Hodgson var på plass på St. Mary's for å se Southamptons siste kamp for sesongen mot Manchester United. Søndag kveld melder flere medier at gjestene skal ha lagt inn et bud på drøye 270 millioner kroner på Shaw.

For Cole blir dette en trist avslutning på en sesong med lite spilletid. Etter at han skadet seg i høst og José Mourinho ga César Azpilicueta sjansen på venstresiden, har Cole knapt spilt bortsett fra de siste ukene.

Coles kontrakt med Chelsea går ut til sommeren. Mourinho har uttalt at han vil ha med backen videre.