«Cæsar-Nikis» i ny bi(e)rolle på TV 2

Nikis Theophilakis skal lage barne-TV fra helvete på TV 2 Zebra. Se hele episoden her.

Skuespiller Nikis Theophilakis er for de fleste mest kjent som portier Pelle Krogstad i såpeserien «Hotell Cæsar» på TV 2.

Barne-TV fra helvete

I humor-serien «Grønnsakshagen» på TV 2 Zebra spiller han rollen som skuespiller i en ny barneTV-serie fra helvete der seerne får bli med bak kulissene under opptak. Humorprogrammet er en del av TV 2s «TV Lab» prosjekt.

– Du kan si at vi utforsker kontrasten mellom det glatte og barnevennlige budskapet i en barneTV-serie og den grelle virkeligheten bak kullisene, forteller Theophilakis til TV 2.

– Er dette virkeligheten i kulissene i barne-TV?

– Hehe, nei. Jeg er faktisk på barneTV-opptak hos NRK akkurat nå og kan avkrefte myten. Men virkeligheten er ikke alltid like gøy, innrømmer Theophilakis.

Spiller en ufordragelig versjon av seg selv

– Hvem spiller du i serien?

– Jeg spiller egentlig meg selv, men som sagt er ikke virkeligheten like morsom så de har gjort meg til en ganske ufordragelig og oppblåst versjon av meg. Jeg spiller en skuespiller med mange nykker som går rundt og rakker ned på alle andre på settet.

Drømmer om Tarzan

Nikis er vant med å gå med store tunge kostymer som portier i Hotell Cæsar. Han forteller at biedrakten heller ikke var så komfortabel å gå rundt i.

– Det er liksom blitt mitt lodd i livet. Jeg har også spilt bjørn i en Statoil-reklame en gang så jeg begynner å bli vant til det, forteller Theophilakis.

– Hva er drømmerollen?

– Noe lettkledd. Tarzan, kanskje? Hvis du hører om en rolle i en sommerfilm fra Sørlandet om nakebading og lettkledde damer kan du bare gi dem nummeret mitt, avslutter Nikis og ler.

«Grønnsakshagen» tirsdag 6. mai kl 22.00 på TV 2 Zebra