BIKINIKLAR: Jenny Skavlan viser fram sin nye kolleksjon laget i samarbeid med det norske merket Porto Brazil. Foto: Porto Brazil
BIKINIKLAR: Jenny Skavlan viser fram sin nye kolleksjon laget i samarbeid med det norske merket Porto Brazil. Foto: Porto Brazil

Jenny Skavlan kaster klærne for bikinimoten

27-åringen poserer for ny bikinikolleksjon hun har designet selv. 

Jenny Skavlan har vært mye i vinden i det siste.

Ikke bare har hun ledet MGP-sendingene med Erik Solbakken, hun har også planlagt bryllup og designet sin egen brudekjole. 

Designer bikini for alle type jenter

Nå er det også kjent at hun parallelt med det hele har spesialdesignet sin egen bikinikolleksjon i samarbeid med det norske merket Porto Brazil som blir lansert 22.mai. 

– Jeg er veldig inspirert av hvordan brasilianere fremhever kroppen sin, uansett størrelse. Men for å strutte og stråle må man elske bikinien sin også. Jeg har prøvd å lage bikinier for et mangfold av jenter, sier Jenny i en pressemelding. 

Håper jenter vil investere i dyrere bikini

Det er første gang multitalentet designer bikinier og prisen vil ligge på mellom 500 og 1400 kroner. 

– Jeg håper skandinaviske jenter heller vil investere i en litt dyrere bikini i god kvalitet, og som garantert er forsvarlig laget, fremfor å kjøpe ti bikinier per sesong, sier Jenny. 

Tok med kjæresten på photoshoot

Bare en måned før bryllupet dro 27-åringen og forloveden, Thomas Gullestad, til varmere strøk for å ta bikinibilder til lanseringen. 

Gullestad la selv ut et bilde på Instagram fra photoshooten til sin nåværende kone. 

Fotografen selv, Jørgen Gomnæs, la også ut et bilde av programlederen på sosiale medier.

 Det har ikke lykkes TV 2 å komme i kontakt med Jenny Skavlan.