Daniel og Juice Crew videre til finalen i «Norske Talenter»

Se det første vinnerintervjuet med de rørte finalistene her.

I den tredje semifinalen i årets «Norske Talenter» ble det til slutt klart at Daniel Grindeland (20) stakk av med flest seerstemmer, etter en bokstavelig talt heit opptreden.

Dommerne måtte deretter velge mellom Juice Crew og slangekvinnen Gulnigar Gaman, og med tre stemmer var det dansegruppa som til slutt trakk det lengste strået.

– Det føles helt fantastisk! Jeg har lyst til å si tusen takk til alle som har stemt på meg, sier en tydelig lykkelig Daniel.

Se det første intervjuet med finalistene som er videre ovenfor! Gjenopplev hele kvelden og se alle opptredenene her.

Trener hver dag
Det er også god stemning hos Juice Crew etter at talentprogrammet er ferdig på TV. Moh Dasoki, Raid Al-Idani, Dejan Karic and Hassan Elahi er svært glade for støtten fra seerne hjemme.

– Tusen hjertelig takk! Tusen takk til alle de der hjemme som har stemt på oss og som har gitt oss muligheten til å komme tilbake igjen. Det er en stor ære, sier Dejan i videoen du kan se ovenfor.

– Hvor mye har dere trent?

– Vi har trent hver dag. Det er det vi gjør. Jeg husker ikke sist jeg sov godt. Men jeg skal sove godt i kveld! Jeg skal gå og meditere og takke alt, for det er så herlig! Det er fantastisk å stå her og kunne dele gleden sin med så mange fantastiske dansere, svarer Raid.

Vurderer å sprenge seg selv

Daniel høstet lovord og stående applaus for sin avsluttende dans i kveld, og forteller til TV 2 at han er litt usikker på hvor det bærer i finalen.

– Nå har jeg på en måte satt fyr på meg selv, så neste gang må jeg kanskje sprenge meg selv!

20-åringen, som for øvrig allerede har satt ungpikehjertene i fyr og flamme, forteller at han har kjølige planer for hvordan han skal feire kveldens seier.

– Først og fremst tror jeg at jeg skal bade fra Aker Brygge! Jeg har hørt at det er en ny greie. Så jeg har lyst til å si at hvis ikke dere bader innen 24 timer skylder dere meg ti stemmer i finalen! smiler finalisten. 

Se «Norske Talenter» fredager klokken 19.30 på TV 2.