BLIR MOR: Tone Damli Aaberge og Markus Foss ankommer Kjendisgallaen 2013.
Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
BLIR MOR: Tone Damli Aaberge og Markus Foss ankommer Kjendisgallaen 2013. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix

Tone er blitt mamma

Tone Damli Aaberge og Markus Foss er i dag blitt stolte foreldre til en liten jente.

Det er bloggen til spillnettstedet Betsson som bekrefter fødselen:

«En liten prinsesse som kom til verden i kveld, på Rikshospitalet i Oslo. Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin. Fødselen var dog uproblematisk og alt står bra til med både mor og datter».

Tone Damli Aaberge jobber som ambassadør for spillselskapet.

Gratulasjoner fra Idol-gjengen

Idol-gjengen, som har innspilling i Tromsø, feiret fødselen i kveld.

– Gratulerer så mye! Jeg VISSTE du kom til å klare det! Kos dere masse, sier Stian Blipp.

Også Tones dommervikar i Tromsø, Margaret Berger, kommer med lykkeønskninger:

– Gratulerer så mye! Godt å høre at alt har gått fint! Kos dere masse sammen i tiden som kommer.

Det er presseansvarlig for Idol, Bjarne Laastad, som formidler meldingene og han kan fortelle at det var en lykkelig Idol-gjeng som fikk nyheten:

– Det var en god Idol-gjeng som var samlet og fikk nyhetene. Så da ble det mye skåling og god stemning, sier Bjarne Laastad og tilføyer:

– Tone må ha kjent på at noe kom til å skje og at hun derfor tok permisjon. Det er vi veldig glad for nå. Alle gratulerer henne så mye og ønsker at hun og Markus skal nyte dagene som kommer, sier Laastad.

– Begynner å bli tung

Tone Damli har ikke ønsket å fortelle mye om graviditeten, men det har aldri vært tvil om at hun gleder seg til å bli mamma.

– Det blir veldig stas. Jeg gleder meg veldig, sa hun til «God kveld Norge» i slutten av november.

I begynnelsen av april så lettet hun mer på sløret i «Senkveld» hvor hun var på besøk sammen med de andre Idol-dommerne:

– Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt tung og andpusten. Men utenom det holder jeg meg vel ganske greit, fortalte hun.

– Skal jobbe til kroppen sier stopp

 25-åringen fortalte at hun var fast bestemt på å jobbe helt til det ikke lenger er mulig.

– Jeg skal gjøre så mye jeg klarer helt til kroppen sier stopp og helt til dette vidunderet kommer ut! Og når jeg gir meg, har vi en backup-plan. Vi har noen fine folk som skal komme og erstatte meg, sa dommeren.

Under auditionen som er nå er i Tromsø var det  Margaret Berger som tok over for Tone Damli som dommer.

Det var i november i fjor at det ble kjent at Tone Damli Aaberge og (25) og Bærum-mannen Markus Foss (30) ventet barn. De ble kjærester i fjor sommer:

– Det virker som om jeg bare møtte ham og ble gravid. Det er ikke tilfelle, fortalte en smilende Tone Damli i TV 2-programmet «Else», hvor hun avslørte at hun falt for Markus allerede da hun var 17 år gammel.

– Jeg har kjent ham siden jeg var 17 år. Han var en av de første jeg ble kjent med da jeg flyttet til byen. Jeg var veldig søkende og trengte nye venner. Markus var en av dem, sa hun.

Det var Se og Hør som først meldte at Tone Damli Aaberge kom til sykehuset og at fødselen var startet.

Dette har skjedd brått for så sent som i går grillet hun sammen med søster Tale og sin gode venninne Camilla Stenberg og deres bedre halvdeler, kunne de melde på Instagram.

«God kveld Norge» har ikke fått tak i manager David Eriksen eller søsteren Tale Aaberge. Venninnen og stylisten Hedda Skoug ønsker ikke å kommentere saken.