SPISSDUO: Daniel Sturridge og Luis Suarez er tatt ut på årets lag i England.
SPISSDUO: Daniel Sturridge og Luis Suarez er tatt ut på årets lag i England.

Suárez stemt frem som årets spiller i England

Mens Eden Házard vant prisen som Årets unge spiller.

Spillerforeningen i Premier League (PFA) har kåret Luis Suarez til årets spiller i England. Det ble avgjort seint søndag kveld.

Suarez har hatt en eventyrlig sesong for Liverpool og skal ha en stor del av æren for at klubben kjemper om ligagull med bare to serierunder igjen.

Uruguayaneren har scoret smått utrolige 30 mål på 31 kamper fra start i ligaen denne sesongen.

Hazard årets unge spiller
Samtidig ble Eden Hazard tildelt prisen for årets unge spiller. Belgieren har vært strålende for London-klubben og var også nevnt som en av kandidatene til årets spiller-prisen.

Ingen fra Manchester United på årets lag
Da PFA tidligere søndag offentliggjorde Årets lag i den engelske toppdivisjonen, var det uten en eneste spiller fra Manchester United.

Derimot fyller Liverpool- og Chelsea-spillere over halve laget, som de profesjonelle spillerne i Premier League selv har valgt ut. Tre fra hver av de to topplagene har fått plass i elleveren, melder Sky Sports.

Liverpool-duoen Luis Suárez og Daniel Sturridge har hatt en stor sesong for rødtrøyene og har ikke sjokkerende fått bekle de to fremste plassene på drømmelaget. Steven Gerrard er den tredje spilleren fra Merseyside-klubben. Chelsea-spillerne som er med er Petr Cech, Gary Cahill og Eden Hazard.

De øvrige spillerne på Årets lag er Evertons Seamus Coleman, Manchester City-duoen Vincent Kompany og Yaya Touré og Southampton-spillerne Luke Shaw og Adam Lallana. 

Laget er dermed:

Petr Cech - Seamus Coleman, Gary Cahill, Vincent Kompany, Luke Shaw - Adam Lallana, Steven Gerrard, Yaya Touré, Eden Hazard - Luis Suárez, Daniel Sturridge

UTVALGT: Både Vincent Kompany og Yaya Tóure er begge tatt ut på årets lag i England.
UTVALGT: Både Vincent Kompany og Yaya Tóure er begge tatt ut på årets lag i England.