Jenny Skavlan og «Fingern» er nå gift

Se video og bilder fra bryllupet til Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad.

I dag ga Jenny Skavlan (27) og Thomas «Fingern» Gullestad (33) hverandre sitt ja. 

Vielsen ble holdt i en ombygd industrihall på Norsk Design- og Arkitektursenter (DogA), på Grünerløkka i Oslo. Etter seremonien forflyttet brudefølget seg til nabobygget, Kulturkirken Jakob, hvor det blir bryllupsfest.

Gjestene ankommer

Rundt klokken 15.00 ankom de første gjestene.

 Jeg tror Thomas gleder seg veldig. Dette er på tide. Også vet han jo hva som skjer på bryllupsnatta, spøkte Esben «Dansken» Selvig, da han var på vei inn til vielsen.

Skuespiller Gitte Witt ankom i en kjole som var designet av Pia Tjelta. Hun tror ikke at Jenny har bryllupsnerver før den store dagen. 

– Jenny er egentlig en ganske rolig person, så jeg tror hun kun er nervøs på en god måte. Dette er en kjærlighets- og vennskapsfest med alle hun er glad i, så alt er bare fint, sier Witt.

Witt kunne avsløre at Jenny har vært med å designe brudekjolen.

– Jeg tror Jenny kommer til å se ut som en drøm. Hun har selvfølgelig vært med på å designe den selv. Jeg har ikke sett den ferdig, så jeg er spent, sier Witt. 

Tore Sagen og Live Nelvik kunne røpe at det er Esben «Dansken» Selvig som skal være kvelden toastmaster.

– Jeg forventer at Dansken rapper en tale, sier Sagen. 

Delte bryllupsforbredelsene på Instagram

Jenny og Thomas har vært sammen siden 2008, og de forlovet seg for to år siden.

Det var ventet flere celebre gjester til bryllupet. Forlovere er Jenny sin barndomsvenninne Trine Stang Hox og hennes lillesøster Thea Ebbing Skavlan. 

Det kommende brudeparet har delt flere bilder av bryllupsforberedelsene på Instagram. Onsdag delte Jenny et bilde av to par sko, med teksten «Brudesko og dansesko klare for å maltrakteres på dansegulvet. #3daystogo».

Jenny har også delt et bilde av hvite blomster og blonder sammen med et lyseblått målebånd.

For to dager siden avslørte Thomas at han skal gifte seg i et antrekk fra designeren Tom Ford.

TV 2 sender live

TV 2s reporter er på plass foran DogA og Jakobskirken. Vi følger bryllupet live gjennom hele dagen. Få med deg de nygifte, brudekjolen og gjestene direkte på tv2.no. 

Du kan følge bryllupet direkte på tv2.no gjennom hele dagen.