Her ryker resten av sesongen for Cech

Petr Cech vil ikke kunne spille noen av Chelseas resterende kamper som en følge av skulderskaden han pådro seg mot Atlético Madrid.

Atlético-Chelsea 0-0

Allerede etter 15 minutter av den første kampen i Mesterliga-semifinalen mellom Atlético Madrid og Chelsea måtte gjestenes keeper Petr Cech forlate banen med det som viste seg å være en skulder ute av ledd.

Cech pådro seg skaden da han etter å ha fistet en ball over tverrliggeren ble rent i senk av Raul Garcia som ble dyttet mot Chelsea-keeperen av David Luiz.

Tsjekkeren landet hardt og signaliserte umiddelbart at han måtte ut.

Se episoden i videovinduet øverst i saken. (Video med tillatelse fra Viasat)

Nå viser det seg at skaden er såpass alvorlig at han ikke vil være å finne mellom stengene for London-laget resten av denne sesongen.

Det bekrefte José Mourinho etter kampen.

– Petr Cechs sesong er over. Ikke spør meg om det tekniske, men sesongen er over, sa Chelsea-manageren ifølge Sky Sports.

SKJEBNESVANGERT: Chelsea-keeper Petr Cech faller forkjært i denne duellen og får skulderen ut av ledd. FOTO: REUTERS/Sergio Perez
SKJEBNESVANGERT: Chelsea-keeper Petr Cech faller forkjært i denne duellen og får skulderen ut av ledd. FOTO: REUTERS/Sergio Perez

Det var ikke den eneste skaden Chelsea pådro seg i 0-0-kampen. John Terry måtte også forlate banen, og er i følge Mourinho ikke aktuell før en eventuell Mesterliga-finale.

Det gjør at portugiseren, til tross for et sterkt uavgjort-resultat borte, ikke er overbevist om lagets muligheter til å gå videre.

– Vi mistet keeperen tidlig og mistet kapteinen senere i tillegg til to spillere med gule kort. Jeg har ingen grunn til å le, sa Mourinho etter kampen.

– Alt er åpent men vi har store problemer i laget.

Nyheten vil nok også glede Liverpool-fans før helgens toppmøte mellom de to lagene i Premier League.

Både Chelseas førstekeeper og kaptein er uaktuelle for spill i søndagens toppoppgjør.