Start herjet med AaFK

Sunnmøringene fortsatt uten seier i 2014.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aalesund - Start 1-2:

Starts gode serieform fortsetter etter 2-1-seieren borte over Aalesund mandag.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

Sørlendingene startet likevel ikke så godt på Sunnmøre. Det gjorde imidlertid AaFK, som tok grep i kampen og rullet opp noen gode muligheter. Nærmest var Peter Orry Larsens heading like utenfor etter 20 minutter.

Heldig Start-scoring

Det var likevel Start som tok ledelsen, da Zlatko Tripić fikset 1-0 med en noe heldig scoring like før pause. Unggutten dro til med et ufarlig skudd fra vel 20 meter, men ballen gikk via en AaFK-forsvarer og bak en utspilt Sten Grytebust. Det var 21-åringens første mål for Start siden overgangen fra Molde.

Scoringen vekket Start, som reiste seg etter hvilen og tidvis kjørte over vertene. Tripić var selv svært nær scoring ved et par anledninger. 

Det var derfor fullt fortjent da Ernest Asante doblet ledelsen etter en times spill. Aalesund ble hardt straffet for et forferdelig balltap: Fredrik Ulvestad rotet bort ballen 30 meter fra mål, og Espen Hoff snappet den opp og sendte videre til Asante. Innbytteren var kald alene med Grytebust og la på til 2-0.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Arnefjord sikret spenning

AaFK sikret spenning i sluttsekundene etter Daniel Arnefjords redusering i siste spilleminutt. Men Start tettet igjen bakover og berget med seg tre sterke poeng.

Nå står Mons Ivar Mjeldes menn med to seirer og en uavgjort på de tre siste kampene. Jan Jönssons AaFK har ikke like mye å juble for etter en begredelig sesongstart. Kun to poeng er det blitt og tangotrøyene står fortsatt uten seier etter fire kamper. (©TV 2 Sporten/NTB)